0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Horoscop 5 decembrie 2022 – Aveti o realizare importanta in plan profesional

Publicat pe


BERBEC

Prietenii nu apar brusc, trebuie să îi cauți. Veți obține o ofertă bună contrastând ofertele băncii. Nu lăsați cuvintele să fie înțelese greșit în relațiile de  muncă. Atenție mai mare cu ​​petrecerile de noapte.

TAUR

Gesturile satisfăcătoare pot duce la presupuneri diverse în familie. Nu cheltuiți prea mult, este mai bine să vă stăpâniți impulsurile. Profesia ta va ocupa mult timp, așa că relaxează-te.

GEMENI

Apar schimbări esențiale în relația ta. Feriți-vă de riscurile financiare și cheltuieli inutile. O schimbare de carieră va avea rezultate pe termen lung. Bucurați-vă mai mult de timpul liber.

 

RAC

Astăzi te vei bucura de compania celor care te iubesc. Controlează-ți cheltuielile, acestea sunt mai mari decât veniturile tale. Ai o întâlnire de lucru neașteptată. Posibil disconfort într-o articulație afectată anterior.

 

LEU

Aveti o realizare importanta in plan profesional, daca sunteti dispus sa faceti eforturi si ore de munca suplimentare. Fiti cat mai diplomat in relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca petreceti prea putin timp impreuna. Raspundeti cu calm si incercati sa priviti lucrurile si din punctul de vedere al celuilalt.

 

FECIOARA

Aveți un moment de romantism care vă aduce fericire. Restabiliți-vă finanțele încercând să colectați ceea ce vi se datorează. Prin intermediul unui prieten, puteți obține un nou loc de muncă. Îți place să fii în formă, dar trebuie să te disciplinezi.

 

 

BALANTA

Relația ta de dragoste trebuie să recâștige pasiunea pierdută. Deciziile altora vor avea rezultate bune pentru tine. Astăzi vă pot oferi o promovare. Aveți grijă de sănătatea voastră, luați-o în serios, preveniți mai bine…

 

SCORPION

Astăzi îți vei surprinde partenerul rezervând călătoria viselor tale. Există o modificare a dobânzii la creditele ipotecare. Ești foarte apreciat în munca ta. Sănătatea este bună, dar nu trebuie să vă extenuați muncind.

 

 

SAGETATOR

Ai sprijin necondiționat în mediul emoțional, familial. Proiectele financiare se mișcă încet, chiar dacă te stresează acest lucru, controlează-te în reacții! Ești plin de energie pe care o poți transmite altora.

 

 

CAPRICORN

Ai nevoie de mai mult răsfăț de la partenerul tău, sugerează-i asta și oferă-i și tu asta. La locul de muncă, sunteți recunoscut pentru meritele dvs. Profitați de șansele care vi se oferă la serviciu.

 

VARSATOR

Situație tensionată cu familia, aveți răbdare. Astăzi puteți cumpăra acel capriciu pe care îl doriți atât de mult. Dacă lucrezi în fața publicului, înarmează-te cu răbdare. Activitatea desfășurată în aceste zile v-a slăbit puterea.

 

PESTI

Planificați mai multe activități împreună cu prietenii. Finanțele și investițiile dvs. nu sunt în pericol. La locul de muncă apar multe evenimente și surprize neașteptate. Sănătatea va începe să se îmbunătățească.

Sursa: www.national.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri