3.8 C
București
miercuri, 29 martie 2023

Horoscop 9 februarie 2023. Berbecii ar fi bine să-și mobilizeze voința, pentru a depăși obstacolele interioare care complică relațiile cu familia

Publicat pe


Horoscop Berbec – 9 februarie 2023:

Ar fi bine să-ți mobilizezi voința pentru a depăși acele obstacole interioare care complică relațiile cu cei din familie. Ei nu se vor schimba pentru că le spui tu și tu ai face același lucru, dacă ai fi în locul lor.

Horoscop Taur – 9 februarie 2023:

Poate fi o zi a dezamăgirilor, dar dacă vei reuși să te detașezi puțin, vei înțelege că nu sunt reale. Sunt rezultatul unor așteptări exagerate sau ale unor promisiuni pe care știai că nu vei reuși să le respecți, atunci când le-ai făcut.

Horoscop Gemeni – 9 februarie 2023:

Este o zi complexă, care te invită la atenție și la bunăvoință, în special față de tine. Este un moment bun pentru a-ți clarifica anumite probleme interioare, a rezolva cele mai presante conflicte interioare.

Horoscop Rac – 9 februarie 2023:

Este o zi bună pentru dialog, dar acesta trebuie menținut în limitele eleganței și bunului simț, ca să nu ajungi la alte complicații. Ar fi de dorit să ai mai multă grijă de tine, de felul în care îți gestionezi emoțiile.

Horoscop Leu – 9 februarie 2023:

Pentru că sunt mulți factori care îți influențează gândirea și modul în care percepi realitatea, ar fi bine să ai mai multă răbdare, în orice situație și să fii rezervat față de orice fel de concluzie despre oameni sau evenimente.

Horoscop Fecioară – 9 februarie 2023:

Ai tendința de a forța lucrurile, crezând că numai așa vei reuși să-ți atingi scopurile. S-ar putea să provoci și mai multe complicații pentru că cei pe care încerci să-i forțezi vor rezista.

Horoscop Balanță – 9 februarie 2023:

Va conta orice moment de liniște pe care vei reuși să ți-l oferi singur, în special cele care vor întrerupe o ceartă începută la nervi. Emoțiile sunt mai complicate decât de obicei.

Horoscop Scorpion – 9 februarie 2023:

Ai la dispoziție o zi care promite rezolvarea unor probleme delicate, cu condiția să folosești metode delicate. Dacă vezi că aluneci pe panta excesului de autoritate, ar fi bine să te oprești pentru că nu vei obține nimic bun.

Horoscop Săgetător – 9 februarie 2023:

Șansele de a ajunge la o înțelegere cu cei din jur sunt mai mici astăzi, din diverse motive. Dar, dacă știi asta, vei reuși să treci peste obstacolele pe care le pui ei în calea ta sau chiar peste cele pe care le pui tu.

Horoscop Capricorn – 9 februarie 2023:

Poate că nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus, dar, la finalul zilei vei avea destule motive de mulțumire, dacă nu vei fi prea aspru cu tine sau cu cei din jur. O mică reușită este mai bună decât un eșec.

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA. „Efort naţional pentru ajutorare, dar coordonarea e dezastruoasă”, spun turcii. Drumul ajutoarelor spre est e sinuos

Horoscop Vărsător – 9 februarie 2023:

S-ar putea să nu-ți placă multe astăzi, în special în discuțiile cu cei dragi. Dar, ai la îndemână tot felul de mijloace pentru a-i convinge să nu mai facă lucruri pe care tu le consideri nepotrivite pentru ei și s-ar putea să ai dreptate.

Horoscop Pești – 9 februarie 2023:

E greu să ajungi la mulțumire, după o perioadă de zbatere intensă, dar nu e imposibil, mai ales dacă îți dorești sincer. Ai nevoie de o pauză, de o perioadă de refacere și clarificare a dorințelor de care să te ocupi în viitorul apropiat.Urmărește-ne pe Google News
Urmărește cel mai nou VIDEOSursa: www.libertatea.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri