-0.6 C
București
luni, 30 ianuarie 2023

HOROSCOP. Ce ne rezervă astrele, în acest sfârșit de săptămână

Publicat peBerbec: Nu vrei să mai muncești în plus, motiv pentru care decizi că ar fi cazul să intri în vacanță. Spre bucuria celor mici, acest plan este aprobat de șefi și vei putea avea parte de clipe fericite în familie.

Taur: Ai gânduri negre și nimic nu te mai mulțumește. Cei din jur te enervează, iar apatia ta este din ce în ce mai pronunțată. Ia măsuri urgente, pentru că riști să-i îndepărtezi pe toți.

Gemeni: Plănuiești o escapadă cu partenerul de viață, dar în ultimul moment se ivește altceva. Ai grijă cum faci să rezolvi, dacă nu vrei să strici o relație care chiar funcționează.

Rac: Nimeni nu te oprește din drumul tău, pentru că toți cei care te cunosc știu că planurile tale nu au dat niciodată greș. Vei avea parte de clipe minunate, iar cei din jur te vor lua drept exemplu.

Leu: Ziua de azi te face să fii cel mai fericit om din lume. Se anunță un eveniment important, care va merita sărbătorit. Ești așa cum sperai. Plin de viață, de energie și de idei bune.

Fecioară: Ești pe punctul de a semna un acord extrem de important, care îți va aduce bani cu carul. Nu este momentul să te entuziasmezi prea tare, că nu este nimic bătut în cuie.

Balanță: Nu ai motive de tristețe, dar nici bucurie prea multă nu regăsești în viața ta. Poate că rutina te-a desensibilizat și ar fi cazul să începi să faci mici schimbări.

Scorpion: Nu iei în calcul preferințele partenerului de viață și de aici și până la un scandal monstru mai este un singur pas. Ține-te bine să nu te dărâme opiniile celorlalți!

Săgetător: Ceri ajutorul unui coleg cu care ești în relații de amiciție, dar primești un refuz care te lasă mască. Nu credeai vreodată că oamenii sunt chiar așa schimbători, motiv pentru care decizi să te schimbi şi tu radical.

Capricorn: Ai vrea să mai stai la vorbe cu prietenii tăi, dar timpul tău este unul limitat și destinat exclusiv activităților legate de job. Ești sigur că nu vei regreta alegerile făcute?

Vărsător: Părerile sunt împărțite în ceea ce te privește, dar reacția ta este una pe măsură. Nu vrei să ai de-a face nici cu unii, nici nu alții. Este cel mai bine așa.

Pești: Ești în plin proces de afirmare la locul de muncă, motiv pentru care motivele de bucurie sunt destule. Vei avea șansa de a cunoaște un om care îți va intra la suflet.

Sursa: cugetliber.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri