2.4 C
București
joi, 2 februarie 2023

HOROSCOP. Ce prezic astrele în acest weekend

Publicat peBerbec: Eşti cam debusolat. Ești încordat, recalcitrant, chiar impulsiv, iar cu un singur gest poți distruge tot ce ai construit până la acel moment. Câteva exerciţii de calmare ar fi chiar indicate în acest weekend.

Taur: Nu îţi pierde speranţa, roata vieții se învârte și multe lucruri se pot schimba pe parcurs. Nu fi invidios pe cel de lângă tine, bucură-te pentru el. Cu siguranță, soarele va răsări și pe strada ta.

Gemeni: Vei învăța că, uneori, sacrificiul este absolut necesar. Nu îți convine să dai dreptate altora, dar vei alege calea omului înțelept, pentru bunăstarea situației. Întotdeauna, minciuna are picioare scurte.

Rac: Te vei reapuca de un lucru care te face fericit. De data aceasta, vei vedea lucrurile diferit, iar acest aspect îți va oferi o altă abordare. Vei reuși să-ți îndeplinești misiunea mult mai bine decât ți-ai fi închipuit inițial.

Leu: Ai mai multă încredere în ideile și planurile tale. Ignoră-i pe cei care te contestă, fiindcă vor încerca să-ți pună piedici. Nu pleca urechea la ei și urmează-ți drumul. Debarasează-te de negativitate.

Fecioară: Expune-te mai mult, nu mai lăsa pe altul să conducă pentru tine. Vei observa, în timp, că această postură de supunere nu a făcut decât să-ți înfrâneze idealurile. Dacă vei continua, riști să pierzi lucruri esențiale din viață.

Balanță: Ai mai multă răbdare cu persoana iubită și analizează atent toate gesturile înainte de a acționa. Riști să acuzi, ca mai apoi să-ți pară rău. Fii echilibrat și nu da motive gratuite de ceartă.

Scorpion: Creativitatea ta este în floare, profită de imaginația și inspirația ta și dă viață lucrurilor mărețe. Prelungește cât poți această stare, fii optimist, deoarece este momentul tău.

Săgetător: Cuvântul de ordine – precauția. Nimic nu este infinit pe acest pământ. La un moment dat, nu vei găsi cale de ieșire. Cel mai bine să-ți păstrezi o marjă, care să te ajute în cazul unei căderi. Ai grijă cum manevrezi banii!

Capricorn: Te reține faptul că nu ești tocmai cea mai îndemânatică persoană din lume, însă nu este cea mai potrivită atitudine. Nu vei avea șansa să progresezi dacă nu îți asumi niște riscuri.

Vărsător: În următoarea perioadă, veți acorda mai mult timp relațiilor sociale și nu este exclus să vă reîntâlniți prieteni mai vechi, împreună cu care să puneți la cale activități deconectante. Și în plan financiar lucrurile stau bine.

Pești: Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales cândva, pentru că visul tău se conturează din ce în ce mai bine cu fiecare pas pe care îl faci. Nu te aștepta la miracole!

Sursa: cugetliber.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri