16.1 C
București
luni, 20 mai 2024

Horoscop chinezesc mai 2024. Marian Golea anunţă zodiile care vor face bani până la sfârşitul primăverii: „Centrul casei e foarte afectat”

Publicat pe



Horoscop chinezesc mai 2024. Marian Golea a venit cu previziunile astrale pentru toate zodiile, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. „Ce e mai important e casa, centrul casei e foarte afectat, Centrul Europei o să fie foarte afectat, scandaluri și certuri, pierderi de relații, dacă sunt două țări care se iubeau, se iau la ceartă. Pot apărea distrugeri foarte mari în Nord-Est”, a declarat Marian Golea în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Șobolan

Atenție când veniți seara acasă, că vă poate da în cap. Te trădează un om foarte apropiat, ceea ce va duce la pierderi de bani. Este o lună în care trebuie să te relaxezi, să nu bagi în seamă, nu trebuie să te enervezi din orice prostie. E bine să stea cât mai departe de discuțiile de la locul de muncă.

Horoscop chinezesc mai 2024 Bivol

Chiar dacă a fost mai bine reprezentat în ultima perioadă, trebuie să se obișnuiască cu pierderi de bani, nici nu trebuie să ceri bani la…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri