16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Horoscop Cristina Demetrescu aprilie 2022. Luna neagră vine cu provocări, se intră în hora cumpenelor

Publicat peHoroscop Cristina Demetrescu aprilie 2022 pentru Berbec

Pentru Berbec, Luna Nouă în primul rând este evenimentul major al acestei perioade. Luna Nouă este în zodia Berbecului şi îl va ajuta să îşi canalizeze atenţia către lucruri mult mai importante pentru că se împrăştie şi îşi bate capul cu lucruri care nu sunt importante. Mai mult decât atât, învaţă nişte lecţii pentru că acolo este Chiron. Ar fi bine să caute nişte adevăruri mai profunde şi să nu interpreteze lucrurile superficial. Asta presupune că nu înţelege ce se întâmplă în viaţa lui.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Taur
Dacă li se întinde o mână de ajutor, să o primească. Să fie foarte atenţi în această ultimă perioadă a lui Lilith pe casa banilor ce fac cu banii lor şi nu doar atât, ci cum pun problema. În căsnicie, într-o relaţie. Pentru că s-ar putea să pună problema greşit şi s-ar putea să pară egoişti.

Horoscop rune 4-10 aprilie 2022. Cupidon dă târcoale, dar puşculiţa este importantă în această săptămână
Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni
Gemenii ar trebui să fie cei mai atenţi din tot zodiacul în această ultimă perioadă cu Luna Neagră pe Gemeni. S-ar putea să nu facă lucrurile corect, s-ar putea să facă o gafă, să îşi strice imaginea, să devoaleze un secret. Starea lor este fluctuantă: astăzi se pot simţi bine, iar mâine nu. E mai bine să mai tacă în această perioadă.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Rac
Racii sunt foarte expansivi în această perioadă şi le recomand pentru orice investiţie, călătorie să îşi facă o asigurare.

Horoscop Cristina Demetrescu aprilie 2022 pentru Leu
Pentru Lei apar foarte multe provocări din partea altora, a soţilor, a soţiilor. Avocaţii şi prietenii nu îi ajută. Sunt înconjuraţi de sfaturi care pun paie pe foc. Sunt naivi şi au nevoie de cineva de încredere cu care să vorbească. Trebuie să îşi asculte vocea interioară şi să facă ceea ce este mai bine.

Horoscop Fecioară
Fecioarele, mare atenţie, au câteva probleme pe sănătate. Energia este mai puţin bună, riscă mici accidente la locul de muncă, cei care lucrează cu obiecte tăioase. Se pot împiedica, se pot tăia. Mai multă atenţie şi mai multă precauţie din acest punct de vedere. Fecioara îl are aliat pe Venus care intră în Peşti şi care ajută în această perioadă.

Horoscop aprilie 2022 pentru Balanţă
Trebuie să fie puţin precaută în relaţia cu copiii, în relaţie de iubire. Nu este neapărat într-un film siropos în această perioadă, însă este o perioadă cu foarte mult tâlc şi trebuie să traducă evenimentele. Este o perioadă mai profundă din care poate să înveţe nişte lucruri. Nu este latura în partea visătoare, ci în partea provocatoare. Balanţa este zodia relaţiilor, a venit pe această lume să înveţe din relaţii.

Horoscop Cristina Demetrescu aprilie 2022 pentru Scorpion
Scorpioni au ceva probleme în familie, acolo unde poate este de împărţit o moştenire, trebuie să se adune cu rudele ca să discute despre anumite proprietăţi. Au câteva piedici. S-ar putea ca o investiţie să se amâne pentru că se bazează pe recuperarea unor bani care, deocamdată, par blocaţi.

Cristina Demetrescu: „Putin are o karmă distructivă, e zodia morţii”. Astrologul anunţă când se termină războiul
Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător
Săgetătorii trebuie să înveţe să fie mai diplomaţi. Această conjuncţie Marte – Saturn – Mercur – Lună este pe o casă a comunicării. Sunt provocări pentru Săgetători din zona relaţiilor: colegi, amici, prieteni, căsătorie, soţ. Cumva, este prins într-o horă în care toată lumea îi cere socoteală.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn
Capricornii trebuie să fie atenţi la banii lor, la finanţe. Atenţie şi la o problemă medicală. Lilith, pe ultima sută de metri, ridică erori medicale. Dacă au ceva important de făcut, să o facă după 14 aprilie, atunci când Luna Neagră nu va mai fi acolo în aşa fel încât lucrurile să iasă bine. Au o lună în care primesc foarte multe veşti bune, de la prieteni, pe telefon. Informaţii care îi pot ajuta în demersurile lor, informaţii utile care vin la momentul potrivit.

Horoscop Cristina Demetrescu aprilie 2022 pentru Vărsător
Nu au timp să stea. E o lună foarte agitată. Trebuie să fie dirijorul celorlalţi, are de manageriat tot felul de situaţii în care şi şeful, şi copiii, şi nevasta, şi colegii trebuie să facă ceva.

Horoscop aprilie 2022, cu Cristina Demetrescu pentru Peşti
Peştii pot avea o stare de burnout, o problemă de sănătate, o situaţie care reprezintă picătura care umple paharul. Cu doi benefici în zodia Peşti este una dintre perioadele cele mai importante pentru Peşti în care pot spune: Stop! Ar trebui să se ocupe de ei, iar unele problemele pe care le au ţin tocmai de dezordinea din viaţa lor. Acolo unde este haos atragi tot felul de probleme, duşmani, boli.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri