8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Horoscop Cristina Demetrescu. Este Marte retrograd, ce zodii au atenționare pe sănătate în următoarea perioadă

Publicat peHoroscop Cristina Demetrescu Taur

De exemplu, Taurii trebuie să fie mai atenți cu riscurile în această perioadă. Ei îl au pe Jupiter pe sănătate și atunci pot beneficia de această planetă bună pentru vindecare, pentru a primi sfaturi bune, pentru a găsi terapeuți buni, atât din punct de vedere alopat, cât și alternativ, pentru starea de bine, pentru liniște, pentru găsirea cauzelor care le dă cumva peste cap tot metabolismul, deci este foarte bun din punct de vedere medical.

HOROSCOP toamnă 2022. Zodia care se îmbogăţeşte, ce nativi vor primi o moştenire mare. Ce nativi vor avea ghinion pe toate planurile

Horoscop Cristina Demetrescu Rac

Racii trebuie să știe și să țină cont că pe Marte retrograd nu se fac intervenții chirurgicale.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător

Și Săgetătorii trebuie să aibă grijă mai mare de ei în următoarea perioadă, pentru că pot avea parte de blocaje și probleme de sănătate.

Previziunile au fost făcute de astrologul Cristina Demetrescu în emisiunea „Voi cu Voicu„, realizată de Mirela Voicu.

Horoscop 16 august 2022. Ziua în care se fac planuri de toamnă şi se măresc salarii

Cristina Demetrescu: Urmează 9 luni grele pentru toate zodiile

Cristina Demetrescu a vorbit recent despre provocările pe care le vor avea de înfruntat zodiile în următoarele luni. Iar veștile nu sunt deloc bune.
Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, lucrurile nu vor merge așa cum ne dorim și vom avea parte de multe piedici de-a lungul perioadei următoare.

Potrivit astrologului, una dintre probleme va fi insomnia. Mai exact, pe timpul nopții nu vom putea să ne odihnim, iar ziua nu ne vom putea desfășura deloc activitatea așa cum trebuie. Vom fi lipsiți de energie, ceea ce va crea probleme suplimentare.

Timp de nouă luni, Luna își va arăta adevărata față. Luna neagră va avea un impact foarte mare asupra emoțiilor noastre: le vom trăi atâta intensitate maximă, dar vom avea parte și de sentimente care ne vor provoca doar durere.

Cristina Demetrescu atrage atenția că în următoarele luni trebuie să acordăm o mai mare atenție celor vulnerabili, precum bătrânii persoanele bolnave, cei cu probleme psihice. Femeile însărcinate nu se vor putea bucura pe deplin de sarcină, pentru că se vor confrunta cu stări psihice incomode. În plus, cu stări mai puțin plăcute se vor confrunta și cei cu multe responsabilități sau care au copii.

Potrivit astrologului, deși unii vor fi tentați să apeleze la psiholog, ideea de bază în următoarea perioadă e vindecarea spiritului, nu neapărat a psihicului.

“Sufletul nu poate să fie vindecat decât prin credință, altă terapie nu există. Psihologul nu vindecă sufletul propriu-zis”, a precizat astrologul, într-o emisiune TV.

În perioada asta trebuie să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, să fim mai credincioși și să ne concentrăm pe relația noastră cu divinitatea, a mai adăugat Cristina Demetrescu

 

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri