22.8 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

HOROSCOP. Iată ce prevăd astrele în acest weekend

Publicat peBerbec: Sunt posibile mici schimbări în plan profesional. Nu trebuie, însă, să ai niciun fel de emoţii, deoarece se pare că vei beneficia de ceva avantaje în acest domeniu.

Taur: În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, aşa că fereşte-te să iei decizii.

Gemeni: Într-un grup de prieteni vei cunoaşte pe cineva ce ţi-ar putea fi de folos, într-un viitor apropiat. Un ochi vigilent este permanent îndreptat spre tine, chiar şi atunci când nu îţi dai seama de acest lucru.

Rac: Cheltuielile par a nu se mai termina, dar reuşeşti să te descurci cel puţin rezonabil. Farmecul personal îţi permite să te bucuri de aprecierea persoanelor de sex opus.

Leu: Un eveniment neaşteptat te va face să trăieşti o emoţie puternică. Nu te implica prea mult, chiar dacă este ceva plăcut. Eşti şi aşa puţin stresat şi prea multe emoţii nu îţi vor face bine.

Fecioară: O persoană mai tânără din familie are nevoie să ştie că-i eşti alături. Nu este cazul să încerci o schimbare de mai mari dimensiuni în plan sentimental căci, în curând, ai putea constata că ai făcut o greşeală.

Balanţă: Este foarte posibil să ai probleme legate de un drum. Fie nu vei reuşi să pleci, fie nu vei rezolva ceea ce ţi-ai propus. Planurile tale secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu te grăbeşti nici măcar un pic.

Scorpion: Vei primi o informaţie, pe care este bine să o stochezi în memorie. În această zi, tot ce faci va trebui pus sub semnul prudenţei. În caz contrar te aşteaptă tot felul de frecuşuri.

Săgetător: Ai tendinţa de a te implica în activităţi dintre cele mai diverse. Ar fi de dorit să fii cât se poate de prudent şi să eviţi să îţi asumi responsabilităţi prea mari.

Capricorn: În cazul în care, până acum, te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil că acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare.

Vărsător: Relaţia cu prietenii revine în actualitate. O mână de ajutor din partea acestora ar putea fi deosebit de binevenită. Acceptă sfaturile care ţi se dau, căci autoritatea ta nu va avea cu nimic de suferit.

Peşti: Fără să îţi refuzi nimic, încearcă să tragi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să te enervezi. Dacă ai avea înţelegere pentru cei din jur, ar fi mai bine pentru toată lumea.

Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri