11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Horoscop Mariana Cojocaru. Ce aduce echinocţiul de primăvară în viaţa zodiilor, roata karmică se învârteşte

Publicat pe



Horoscop Mariana Cojocaru. Fluturi în stomac, ghiocei pe câmpii, ceva probleme de sănăatte şi atenţie mare la Lilith, acertizează cunoscutul astrolog pentru urmăoarea perioadă, aflată sub pecetea echinocţiuluid e primăcată 2022,

Berbecii vor avea o perioadă marcată de lecții de viață ce țin de trecut, inclusiv de viețile lor anterioare. Sunt lecții neînțelese, nedescifrate. Berbecii au anumite restanţe chironiene, vor trebui să fie cu mare băgare de seamă că pot apărea blocaje pe destinul lor.

Taurii vor fi marcați, la echinocţiu, de o opoziție a lui Uranus cu Luna Albă din Scorpion. Unde mai punem că este acolo e și axa karmică. Cu acest marcaj, vor fi vizate relațiile sentimentale, dar și sănătatea.Apa crize de cuplu.

Gemenii vor avea până pe 14 aprilie Luna Neagră în sectorul lor, face cuadratură cu Mercur, care este patronul lor. Se gândesc cum să facă lucrurile astfel încât să nu deranjeze pe cineva, fie să tranşeze o situaţie delicată, care ţine de carieră sau de străinătate. Pot apărea probleme şi în zona sănătăţii şi chiar un adulter.

Racii vor prelua ștafeta de la Gemeni, dar din 14 aprilie. Luna Neagră  îi face să realizeze faptul că impactul și încărcătura emoțională a ultimelor vremuri pot lăsa niște răni deschise. Scapă de pandemie, se aruncă într-o relaţie, dar nu mereu sunt compatibilităţi.

Horoscopul primăverii 2022. Zodiile ies din hibernare, se anunţă schimbări majore

Leii se gândesc la ce fel de misiune karmică adevărată au, odată cu producerea echinocțiului de primăvară din 20 martie 2022.

Fecioarele se poziționează la echinocțiu pe un destin nou. Fiind zodie dublă, se vor gândi la planul relațional, dacă au ales sau nu bine, a spus Mariana Cojocaru la Prima TV.  Trebuie să fie foarte atente la compatibilităţi, la prieteni, la o posibilă relaţie, ţine de astrograma fieacăruia.

Mariana Cojocaru, schimbare radicală de look! Cum arată astroloaga la 55 de ani!

Balanțele stau bine la echinocţiu, refac alianțele. Dar, apar aceleași lecții grele pe care le-au evitat, care au pus presiune asupra lor în ultimii ani.

Scorpionilor li se întoarce roata karmică. Acolo unde au făcut bine, vor primi bine, unde au restanțe, vor plăti datoriile.

Săgetătorii vor trebui să se gândească de două ori înainte la ce relații au în viața lor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei deja căsătoriți. Luna Neagră trimite atenţionări.

Capricornii sunt în general foarte calculați. Lilith poate băga bățul prin gard din 14 aprilie, iar asta le poate afecta viața sentimentală, o relaţie poate fi un foc de paie. Luna Neagră face introspecţii, sunt vizaţi mai ale cei fără o relaţie stabilă.

Vărsătorii îl au pe Saturn și o conjuncție Marte cu Venus. Pot apărea îndrăgostiri la prima vedere, pentru cine crede. Trebuie să analizeze bine, pentru că Saturn veghează în zodia lor.

Peștii au mai multe planete. Îl au pe Mercur în zona lor, apoi îl au pe Neptun, care e indecis. Trebuie să ia multe hotărâri. De asemenea, cu Jupiter, planeta justiției divine, aceștia trebuie să facă diferența între anumite aspecte ale vieții lor. Starea generală este pozitivă, dar nu trebuie să devină visători.

 





Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri