8.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Schimbări importante pentru nativii din Capricorn și Pești

Publicat peHoroscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Mihai Voropchievici a venit cu vești importante pentru fiecare zodie în parte, la FANATIK.

BERBEC

Horoscop rune 26 februarie – 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. E o săptămână delicată pentru nativii din zodia Berbec. Ar trebui să fie foarte atenți la tot ce spun și tot ce fac pentru că sunt șanse mari ca lucrurile să fie date peste cap foarte ușor. Cele mai importante decizii din această săptămână sunt cele de ordin financiar.

TAUR

Nativii din zodia Taur primesc mesaje importante, dar de ei depinde dacă sunt pregătiți să le recepționeze așa cum trebuie și ce vor face mai departe.

GEMENI

Se anunță o surpriză imensă pentru cei din zodia Gemeni. Au parte de reușite pe toate planurile și primesc doar vești bune.

Citește și Cele mai neînfricate zodii din horoscop. Nu se tem de nimeni și de nimic în viață, fac față oricăror provocări

RAC

Horoscop rune 26 februarie –…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri