8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Horoscop săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Nouă aspecte astrologice. Zodiile care trec prin schimbări importante

Publicat peSăptămâna 26 septembrie – 2 octombrie se remarcă prin nu mai puțin de nouă aspecte astrologice. Încă din prima zi se formează o Lună Nouă în Balanță, moment al noilor începuturi, ideal pentru a ne seta noi intenții și a demara activități noi. Foarte mulți nativi, chiar și cei care și-au dorit să fie singuri, pot începe o nouă relație în aceasta perioadă. Lună Nouă este în opoziție cu Jupiter retrograd din Berbec și trebuie să avem grijă la tendința de exagerare, să nu dăm sau să cerem mai mult decât este cazul. Se pot amplifica situațiile curente din viața de cuplu. Totuși, Venus, guvernatoarea Lunii Noi, formează o conjuncție cu Mercur retrograd din Fecioară, aspect care poate ajuta la repararea unor relații și la îndreptarea greșelilor.

Horoscop săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Un alt aspect important este trigonul format de Marte din Gemeni cu Saturn retrograd din Vărsător, aspect care ne aduce raționament bun, logică, atenție sporită și rapiditate în gândire. Este o perioadă bună să ne ascultăm intuiția și să avem curaj să ne materializăm ideile. Pe 29 septembrie, Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia sa de domiciliu, în Balanță, ipostază din care ne canalizează atenția către ceilalți. Vom căuta compania altora și vom dori să ne îmbunătățim viața de cuplu. Totodată, va forma opoziție cu Jupiter retrograd din Berbec, deci avem o tendință de exagerare sau de a face prea mari compromisuri de dragul armoniei.

Săptămâna se încheie cu un aspect mult așteptat de toată lumea, și anume revenirea în mers direct a lui Mercur în Fecioară. Dat fiind faptul că se petrece pe 2 octombrie, vom discuta despre acest tranzit și influența lui în horoscopul săptămânii viitoare.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Nativii Berbec se bucură de noi oportunități în domeniul profesional

Berbec/Ascendent Berbec

Este multă zarvă în sectorul relațiilor tale, dat fiind că aici se petrece Lună Nouă și tot aici va intra și Venus, planeta care guvernează acest sector. Este o perioadă în care vei simți nevoia să ai pe cineva alături și pot intra în viața ta noi persoane, astfel că șansele de a începe o nouă relație sunt foarte mari. Dacă au existat probleme în cuplu, sunt zile bune pentru împăcare și pentru redescoperirea armoniei și echilibrului în doi. Din punct de vedere profesional, pot apărea noi oportunități de colaborare, noi contracte și te poți asocia în diferite proiecte de grup.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul muncii și al sănătății, acolo unde se petrece și l Lună Nouă, prin urmare se deschide o perioadă bună pentru a avea grijă de sănătatea ta, pentru a începe o dietă, un nou regim alimentar și pentru a aduce mici îmbunătățiri rutinei zilnice. La locul de muncă vei observa că muncești cu mai mult spor și mai multă plăcere, ești mai eficient și te vei folosi de talentele și creativitatea ta pentru a-ți îndeplini activitățile. Mulți nativi își pot schimba jobul în această perioadă sau pot trece la un nou program, pot primi sarcini noi și își pot schimba atitudinea față de muncă.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Venus va intra în sectorul iubirii tale, acolo unde se petrece și Lună Nouă, iar acest context astrologic te face mai vesel, mai binedispus, cu mai mult chef de viață și distracție. În plus, te bucuri de o creativitate crescută și ai ocazia să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită sau cu copiii. Un nou capitol se deschide în viața ta sentimentală, așa că dacă ești singur poți începe o nouă poveste de iubire. În cuplurile de lungă durată poate fi vorba chiar și de apariția unui copil.

Rac/Ascendent Rac

Lună Nouă poate deschide noi căi de comunicare cu familia și vei observa că pas cu pas se îmbunătățește relația cu cei dragi, dat fiind că tot aici intră și Venus. Vei deveni mai îngăduitor, mai blând și mai atent la nevoile celorlalți. Diferențele de viziune dintre voi nu vor mai fi atât de evidente și veți ajunge mai ușor la o înțelegere. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru redecorarea casei și pentru a-ți exprima emoțiile și sentimentele. Sunt nativii care își pot cumpăra o locuință sau se pot muta în această perioadă.

Horoscop săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Nativii Leu se remarcă prin idei creative

Leu/Ascendent Leu

Lună Nouă și intrarea lui Venus în Balanță te vor ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu cei din jur, să fii mai sociabil și mai deschis către compromis, către a găsi o cale de mijloc într-o dezbatere sau negociere. Te vei remarca prin idei creative, prin dialog și diplomație și te vei face plăcut de cei din jur. Pe de altă parte, vei fi mai dornic să ieși la plimbări și întâlniri cu prietenii. De asemenea, relația cu rudele și vecinii devine mai apropiată.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Venus îți va activa sectorul financiar și tot aici se va petrece și Lună Nouă, aspecte care îți aduc șanse să-ți îmbunătățești veniturile, însă ai grijă la opoziția cu Jupiter pentru că poate aduce cheltuieli prea mari, chiar nejustificate. Încearcă să-ți plătești datoriile, să fii la zi cu facturile și abia apoi să cheltuiești pe distracții. Pe de altă parte, valorifică-ți mai mult talentele, poate chiar și economiile, însă nu te baza prea mult pe banii altora.

Balanță/Ascendent Balanță

Ești vedeta săptămânii, dat fiind că în zodia ta se petrece Lună Nouă și în plus Venus, guvernatoarea ta, va intra și ea aici. Vei începe să simți o îmbunătățire a vieții personale, vei deveni mai echilibrat, mai dornic de armonie, dar ai grijă să nu faci compromisuri prea mari în relațiile cu ceilalți. Încearcă să nu cauți validarea în alții și nici să nu ai așteptări prea mari de la partenerul de viață sau de la partenerii profesionali. Lună Nouă poate aduce o nouă relație, un nou capitol în viața ta, un nou început, poate chiar și o schimbare de look.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus intră într-un sector al subconștientului, acolo unde se va petrece și Lună Nouă, iar acest context astrologic te atenționează că ai nevoie de liniște și relaxare. Poți începe prin echilibrarea universului interior, de exemplu prin rugăciune, și prin schimbarea atitudinii față de trecut. Încearcă să ierți, să elimini din viața ta persoanele toxice și obiceiurile nocive. De asemenea, caută să-ți vindeci fricile, traumele și anxietățile. Cum Venus îți guvernează sectorul relațiilor, este un moment bun pentru retragere în intimitatea alături de partener. Cei singuri ar trebui să aibă mai multă grijă la tendința de a atrage parteneri karmici, cel mai probabil indisponibili emoțional.

Horoscop săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Nativii Săgetător primesc noi proiecte profesionale

Săgetător/Ascendent Săgetător

Lună Nouă poate veni cu noi proiecte profesionale, noi planuri de viitor și poți cunoaște persoane cu care să te simți pe aceeași lungime de undă și care să-ți devină prieteni, asociați sau finanțatori într-un proiect. Tranzitul lui Venus te susține să-ți faci noi cunoștințe, să intri în noi anturaje, în noi organizații și cercuri sociale. Și relațiile de prietenie actuale se pot îmbunătăți și te poți bucura de mai multă popularitate, inclusiv în mediul online.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Lună Nouă se petrece în sectorul carierei tale, acolo unde va intra și Venus, prin urmare se deschide o perioadă bună din punct de vedere profesional. Ai toată susținerea astrelor să te afirmi prin creativitate, să te faci remarcat de persoane importante și nu este exclus să ți se propună noi proiecte sau o nouă funcție. Unii nativi pot primi noi responsabilități grație cărora își pot pune în valoare mai mult talentele și abilitățile. Cum Venus îți guvernează sectorul iubirii, din punct de vedere sentimental, poți fi atras de o persoană cu funcție sau în cuplu pot să apară discuții despre oficializarea relației.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Cu Lună Nouă și Venus în Balanță se deschide o perioadă bună pentru studii, pentru a învăța, a acumula cunoștinte noi și chiar pentru a obține o diplomă. Poți învăța o limbă străină sau te poți perfecționa într-o anumită direcție profesională. S-ar putea să pleci într-o călătorie sau într-o delegație și să iei contact cu viziuni noi care să-ți schimbe niște credințe și convingeri. Pe de altă parte, poți rezolva niște situații birocratice cu care te-ai tot confruntat în ultima perioadă. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să fii atras de o persoană de altă naționalitate sau de un mentor, de un profesor.

Pești/Ascendent Pești

Lună Nouă și intrarea lui Venus în Balanță te susțin să rezolvi situații financiare, poate situații care sunt relaționate cu taxele, impozitele, ratele și creditele. Un lucru este sigur, vei reuși să-ți îmbunătățești situația financiară, să returnezi o datorie sau să găsești soluții pentru a valorifica resursele prin investiții. Venus te susține să reaprinzi pasiunea în cuplu, însă ai grijă dacă ești singur să nu intri în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Sursa: www.ego.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri