24.6 C
București
marți, 16 aprilie 2024

Horoscop special. Asteoroidul căsătoriei, Juno, este retrograd în Fecioară până în 21 aprilie 2024 și afectează fiecare zodie în parte

Publicat peVenus reprezintă o aventură romantică captivantă și distractivă care poate duce sau nu la un angajament de durată. Energia lui Venus a unei persoane este mai puternic asociată cu stilul său romantic, preferințele estetice și dorul de dragoste. Cu toate acestea, Juno caută o căsătorie sau un angajament, în ciuda faptului că este la fel de pasional ca Venus.

Juno Retrograd 2024 

Poate că ar trebui să facem un bilanț al relațiilor noastre așa cum stau ele chiar acum în timpul stației retrograde a lui Juno. În acest moment, putem examina dinamica puterii recunoscând deficiențele parteneriatelor noastre pe termen lung.

Dacă suntem singuri, aceasta poate fi o oportunitate grozavă de a ne da seama ce aspecte ale îngrijirii de sine am amânat.

Juno Retrograd 2024: Ce înseamnă când Juno este în Fecioară?

S-ar putea să fii prea idealist în ceea ce privește relațiile tale romantice în timp ce Juno tranzitează Fecioara. Când Juno este în…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri