6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Horoscop zilnic: 10 iulie

Publicat pe


Berbec

Ești plin de viață, răspândești veselie și te avânți în tot și toate cu mult elan. Relațiile cu cei din jur pot fi destul de conflictuale, însă ai suficiente resurse să depășești totul cu bine. S-ar putea să constați că anumite relații sau colaborări nu îți mai sunt pe plac, însă cântărește cu atenție înainte de a lua o decizie. Folosește-ți energia de astăzi și pentru remodelarea propriei personalități sau pentru a reorganiza unele planuri de viață și activitate.

Taur

Este o zi bună pentru a te ocupa numai de tine. Chiar dacă vei încerca să te orientezi către cei din jur, gândurile tale zboară numai la sufletul tău. Rezolvă doar treburile cotidiene ușoare. Plimbările în aer liber sau meditația în tihnă și taină la evenimentele din jurul tău sunt cele mai indicate activități. Chiar sunt lucruri pe care acum trebuie să le știi despre propria ta ființă și să-ți faci planuri de acțiune. Sănătatea este vulnerabilă.

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iulie

Gemeni

Evenimentele principale ale zilei sunt legate de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu aceștia, astfel că atenția ta trebuie să fie la cote înalte. Controversele pot fi prezente, însă au farmecul și rolul lor. Spre seară, acordă-ți momente de liniște pentru a te gândi pe îndelete la informațiile primite astăzi. Cu siguranță, printre polemici, ți s-au oferit sfaturi sau îndemnuri de care ar trebui să ții cont.

Rac

Astăzi ești hotărât să te ocupi de segmentul profesional și de imaginea ta în societate. Sunt posibile situații tensionate, dar le poți depăși fără probleme, dacă ești atent. Familia nu te susține deocamdată în demersurile tale, dar ai răbdare, deoarece vin zile bune în acest sens. În a două parte a zilei este bine să iei legătura cu un prieten, pentru că te poate ajuta în luarea deciziilor potrivite situațiilor în care te afli.

Mercur în Leu, 11 – 29 iulie. Încredere și curaj în comunicare

Leu

Călătoriile și studiile reprezintă subiectul principal al zilei. Sunt posibile răsturnări de situație în aceste segmente, dar ai încredere și răbdare. Totul se va rezolva cu bine. Dorința de rafinare sufletească este prezentă, astfel că este un moment excelent de a-ți planifica activități culturale pe câteva săptămâni de acum încolo. Vizitarea locurilor frumoase, lecturarea cărților sfinte şi dialogul liniștit cu un prieten îți aduc beneficii serioase.

Fecioara

O zi bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare sau moșteniri. S-ar putea să constați că dorințele sau planurile tale legate de acest capitol nu se pot realiza, dar deocamdată astrele îți oferă tot ce ai nevoie din acest punct de vedere. Există necunoscute și restricții, dar în curând lucrurile vor intra pe un făgaș mai bun.

Marte în Fecioară: 10…Sursa: spotmedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri