19.4 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023

Horoscop zilnic: 23 iunie

Publicat pe


Berbec

Iti doresti mai multa afectiune din partea celor dragi, dar se pare ca acestia iti raspund cu o alta monedă, decat cea dorita de tine. Discrepanța dintre nevoile tale sufletesti si ceea ce obtii din partea altora, tine doar de felul in care te raportezi tu la lumea inconjuratoare. Pentru ca esti combativ in ultimul timp, desi ai intentii bune, reusesti sa provoci animozitati in jurul tau.

Taur

Ar fi minunat sa te ocupi de segmentul domestic. Contextul astral iti favorizeaza treburile gospodaresti si relatiile cu membrii familiei. Ai sanse sa-ti pui ideile in practica, atat cele care privesc reamenjarea spatiului de locuit, cat si ideile referitoare la organizarea unor reuniuni familiale cu majoritatea rudelor. Daca te straduiesti sa vorbesti pe intelesul tuturor vei observa ca usor iti vei castiga atat admiratori cat si sustinatori pentru tot ce doresti sa faci.

Oracolscop 19 – 25 Iunie 2023

Gemeni

S-ar putea sa fii asaltat de multa lume. Prieteni, rude apropiate, colegii din domeniul profesional, dar si colegi sau fosti colegi de scoala. Exista undeva ascunsa bine in sufletul tau, o temere legata de toate aceste relatii, insa esti subiectiv. De fapt ti se creeaza contexte pentru a face o selectie drastica vizavi de toata aceasta lume care roieste in preajma ta. Ai incredere in flerul tau si debaraseaza-te de orice persoana inoportună.

Rac

Aspectele materiale ale vietii cotidiene te preocupă intrega zi. Sigur ca pe alocuri sunt fondate, insa depinde numai de tine cum gestionezi acest segment. Posibil sa te necajesti pentru ca, deocamdata, bugetul disponibil iti permite putina libertate de miscare. Insa, daca ai sa privesti lucrurile prin prisma faptului ca daca acum ai o anumita suma, aceasta iti este suficienta, stralucirea ta nativa va creste in intensitate, iar sufletul tau se va linisti.

Neptun retrograd: 30 Iunie – 6 Decembrie 2023. Călătorie de creștere și transformare spirituală

Leu

Starea ta de spirit este schimbătoare. Dialogurile cu persoanele din anturajul profesional vor contribui la reorganizarea programului tau cotidian, pentru cel putin patru saptamani de acum incolo. La prima vedere ai putea sa te ingrijorezi, pentru ca vei iesi din zona ta de confort psihic si din tabieturile zilnice. Ai incredere ca te vei descurca excelent. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente relaxante la un masaj sau la o sala de concerte.

Fecioara

In prima parte a zilei esti discret si cu gandurile departe. Posibil sa iti dea de furca, bugetul disponibil sau chestiunile financiare comune cu altii. Insa, ca prin minune, dupa pranz ai sanse sa primesti solutii deosebite pentru tot ce te framanta. Ai grija si de sanatate, pentru ca tumultul sufletesc te oboseste. Pe cat posibil, adopta o dieta usoara, hidrateaza-te suficient si rezerva-ti momente pentru o plimbare intr-un parc.

Saturn retrograd în Pești, 17 Iunie – 4 Noiembrie 2023. Să ne asumăm responsabilitatea propriei vieți

Balanta

Evita agitatia generata de intalnirile si dialogurile cu multa lume!…Sursa: spotmedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri