23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Horoscop zilnic: 28 martie

Publicat pe


Berbec

Ziua predispune la activități intelectuale, schimb de informații, dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Totuși, aspectele care vizează domeniul profesional sunt accentuate, astfel că tot ce afli îți este util la serviciu. Spre seară, rezervă momente de odihnă și pentru lecturi ușoare și amuzante. Fii prudent, dacă ești nevoit să călătorești.

Taur

Cheltuielile și veniturile obținute din activitatea profesională sunt aspectele care te preocupă și astăzi. Posibil ca din cauza partenerului de viață să fii nevoit să treci printr-o perioadă destul de austeră. Fii vigilent și susține-ți punctele de vedere într-o discuție cu acesta. Nevoile tale personale și eforturile depuse în câmpul muncii trebuie rezolvate.

De ce mediocritatea vinde mai bine decât autenticitatea?

Gemeni

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că este greu să-ți între cineva în voie. Controlează-ți impulsurile și reacțiile. Este doar o perioada mai puțin înzestrată energetic, iar tu recepţionezi această energie în mod defectuos. Ocupă-te doar de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Colegii de lucru te pot susține foarte bine dacă accepți.

Rac

Ziua predispune la introspecție și meditații interioare. Temerile tale principale sunt legate de segmentul amoros și de aici și stările tale de spirit oscilează mult. Detașează-te de toate și bucură-te de toate. Este un moment în care ți-ar prinde bine să accepți oamenii și situațiile din preajma ta așa cum sunt, fără să ai alte așteptări.

Pluto în Vărsător – despre inteligența artificială, restructurarea sectorului financiar și multe altele

Leu

Relațiile cu anturajul socio-profesional sunt active, dar dinspre familie îți vin informații interesante despre persoanele care alcătuiesc acest anturaj. Ar fi bine să asculți ce îți spun membrii familiei sau rudele. Apoi, analizează singur informațiile primite și decide în consecință. Seara este potrivită odihnei și meditațiilor interioare.

Fecioara

Se pare că vei avea de-a face cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale sau cu figurile autoritare din cadrul familiei. Este posibil să fii provocat să-ți expui părerile vizavi de mersul lucrurilor la locul de muncă sau din mediul domestic. Fii prudent și alege-ți cuvintele cu grijă. Unii doresc numai să profite de pe urma planurilor și ideilor tale.

Oracolscop 27 martie – 2 aprilie 2023

Balanța

Este o zi a schimbului de idei, de informații, a dialogului cu persoane erudite sau a planurilor specifice călătoriilor. Posibil să întâmpini neplăceri în demersurile propuse pentru astăzi, de aceea, fii prudent și adaptează-te la situațiile ivite. Chiar dacă unele evenimente vor lua turnuri neașteptate, privește partea plină a paharului și bucură-te de tot ce te înconjoară.

Scorpion

Ziua favorizează achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Rudele, partenerul de viață sau colaboratorii te pot provoca la o dezbatere pe teme materiale, moșteniri sau bunuri și bani folosiți și administrați în comun. Depinde numai de tine să echilibrezi discuțiile și să mulțumești pe toată lumea. Evită promisiunile și cheltuielile nefondate!

Saturn în Pești (2023-2026). Ce criză ne mai așteaptă?

Săgetător

Te oglindești în relațiile cu ceilalți și astfel poți afla ceea ce gândesc aceștia despre tine sau ce intenții au față de tine. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta să depistezi persoanele care-ți sunt loiale, care te respectă, care doresc sincer să te sprijine și pe cele care doar mimează aceste atribute. Spre seară, gândește-te la cele aflate astăzi și plănuiește remodelări personale.

Capricorn

Segmentul muncii te solicită mult și astăzi, fiind mai greu să faci față provocărilor. Pe de o parte, este vorba despre faptul că sănătatea este vulnerabilă și organismul obosit. Însă, pe de altă parte, se pare că transformările tale interioare sunt din ce în ce mai profunde și astfel nu mai poți accepta orice nici la locul de muncă, nici în plan personal.

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie

Vărsător

Sunt multe provocări în plan amoros, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor. Cei dragi vor să se bucure mai mult de prezența și eforturile tale, însă tu ești retras și cufundat în gândurile tale. Lasă deoparte preocupările personale și apropie-te de ceilalți. Astfel, ai șanse să te bucuri de activități distractive și recreative.

Pești

Familia și casă reprezintă, din nou, subiectele principale ale acestei zile. Pot apărea discuții aprinse cu membrii familiei, pentru că ori ești plecat departe de ei, ori ești atât de ocupat cu treburile tale încât pare că ai uitat de segmentul familial. Orientează-ți eforturile și atenția spre cei dragi și participă activ la viața familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe

Sursa: spotmedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri