22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Horoscop zilnic, 30 martie 2022. Berbecii au o zi agitată. Fecioarele se îngrijorează cu privire la bani

Publicat peBerbec

Așteaptă-te la o zi agitată. Un coleg poate a amânat rezolvarea sarcinilor și acum trebuie finalizate. Nu fi prea frustrat, totuși. Există motive pentru întârziere pe care nu ți le-a împărtășit. Doar fă tot ce poți și speră că și alții vor face la  fel. Dacă nu se vor rezolva lucrurile astăzi, nu va fi sfârșitul lumii!

Taur

Ai vrut să faci o călătorie de afaceri? Primești vești că trebuie amânată, ceea ce te dezamăgește. Dar este doar o amânare, nu o anulare! Nu te panica.

Gemeni

O întâlnire romantică va fi amânată până seara sau pentru altă dată. Asta te supără și devii nesigur dar nu gândi așa. Acceptă că există un motiv și mergi mai departe. 

Rac

Te aștepți ca un prieten apropiat sau un iubit să-ți facă o vizită?  Nu intra în panică dacă prietenul tău nu apare la ora stabilită. Nu înseamnă că nu vine! Probabil a fost un blocaj în trafic, un apel telefonic de ultimă oră, o coadă lungă la supermarket sau o altă întârziere banală. Ai răbdare și prietenul tău va apărea în cele din urmă.

Leu

Primești un apel emoționant de la un prieten bun sau de la un iubit Are multe griji și ți le împărtășește dar nu-ți anula treburile. Spune-i prietenului tău că vă întâlniți la cină sa la o cafea după ce îți termini sarcinile. 

Fecioară

Grijile financiare te-ar putea chinui astăzi. Acest lucru este regretabil, deoarece preocupările tale sunt probabil exagerate. S-ar putea să fie câteva ajustări de făcut, dar nimic ce nu poate fi remediat prin strângerea curelei timp de câteva zile. Găsește ceva ieftin, dar fascinant de făcut, cum ar fi citirea sau vizionarea unui documentar. Îți vei uita necazurile și vei învăța ceva între timp. Relaxează-te.

Balanță

Iubirea contează astăzi pentru tine și te simți stresat. Poate că aceasta implică o relație care încă nu s-a manifestat cu adevărat, sau poate tu și iubitul tău ați avut o dispută. Nu îți face prea griji prea mari. Încearcă să rămâi calm când vorbești cu partenerul tău. Dacă ești disperat sau speriat l-ar putea împinge în direcția opusă.

Scorpion

Ai sentimente romantice idealizate. Este în regulă, dar ar trebui să fii mai reținut la vorbă. Dacă este o relație nouă, partenerul tău ar putea fi speriat. Dacă este o implicare pe termen lung, prietenul tău s-ar putea simți dezavantajat. Canalizează-ți sentimentele într-o poezie, cântec sau pictură. Dacă trebuie să le exprimi direct iubitului, păstrează termenii generali. 

Săgetător

Grijile legate de bani te împiedică să participi la un eveniment de grup cu niște prieteni. Ți-e teamă că vei fi tentat să cheltuiești mai mult decât îți poți permite? Probabil asta se va întâmpla dar nu este un motiv să stai deoparte. Lasă-ți cardul acasă și ia doar o bani cash. 

Capricorn

Cineva pe care îl cunoști de la serviciu ar putea părea brusc să aibă sentimente romantice pentru tine. La început, s-ar putea să te simți puțin inconfortabil. Nu face nimic imprudent. Gândește-te mai întâi la asta. Poate că există potențial, poate nu, dar nu-l respinge. Cine știe? Această persoană s-ar putea dovedi a fi partenerul ideal!

Vărsător

Iubitul tău nu se află în oraș? Atunci te simți singur și mohorât. Și prietenului tău îi este dor de tine, așa că vei fi singur pentru mult timp. Încearcă să-ți ocupi timpul citind sau cu activități artistice. Timpul va trece mai repede.

Pești

Un obiectiv financiar pe care ți l-ai propus de mai mult timp este aproape să se realizeze dar tot mai trebuie să faci multe lucruri înainte. Asta  te descurajează temporar dar nu rămâne blocat. Fă o listă cu sarcinile care trebuie îndeplinite și rezolvă-le pe rând. 

Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri