10.6 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 aprilie 2022. Balanțele sunt irascibile

Publicat peHoroscopul zilei de 2 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După ce ieri a format Lună Nouă în zodia Berbec, Luna iese din acest semn și intră astăzi în Taur. Astfel, crește nevoia de confort, de stabilitate sentimentală și siguranță financiară. Suntem mai tentați să ne îndeplinim poftele și să ne punem în valoare farmecul personal.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Începi ziua cu energie și voie bună, așa că-ți faci planuri cât mai efervescente. Poți ieși la shopping pentru că te vei bucura de cele mai bune oferte și vei prinde cele mai avantajoase reduceri, astfel că nu vei simți că faci gaura în buget, deși îți vei satisface poftele.

Horoscop zilnic Taur

Chiar adcă ziua nu începe deloc promițător, stai liniștit și nu te agita mai mult decât trebuie pentru că Luna va intra în zodia ta și te energiza. Te vei bucura de echilibru emoțional și de un simț practic foarte bine dezvoltat.

Horoscop zilnic Gemeni

Posibil să ai partede unele discuții în contradictoriu privind planurile pe ziua de astăzi și asta să te enerveze și chiar să te obosească. Cel mai probabil, nu vei mai avea chef de nimic și vei alege să te odihnești.

Horoscop zilnic Rac

Ești mai agitat și stresat în prima parte a zilei, dar ulterior o ieșire cu prietenii te scoate complet din starea asta. Unii nativi pot fi ajutați de cei apropiați în demersurile lor sau poate să materializeze un proiect.

Horoscop zilnic Leu

Încearcă să nu-ți impui viziunile și opiniile altora. Azi vei avea tendința de a fi destul de autoritar și chiar poți avea probleme cu autoritățile din viața ta. Unii nativi se expun mai mult astăzi și se fac remarcați, devin vizibili într-un mediu.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua este destul de tensionată în prima parte, așa că evită certurile cu partenerul. Ulterior poți depăși o situație care te-a pus în dificultate. Poate fi vorba despre ceva legat de o călătorie sau de acte sau poate de un curs.

Horoscop zilnic Balanță

Luna trece astăzi prin ambele sectoare relaționale ale tale, așa că ai grijă să nu intri într-o competiție cu partenerul. O ceartă începută dimineața nu numai că-ți strică ziua, dar nu se va încheia până seara. Profită și reconectează-te cu partenerul în intimitate.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua începe cu muncă și agitație și vei rezolva ceea ce ai tot amânat. Contextul te va și stresa, așa că după-amiază s-ar putea să te cerți cu partenerul. Totuși, este o zi foarte bună pentru a-ți reorganiza relația, însă lasă loc compromisului pentru ca lucrurile să meargă.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă ai exagerat cu distracțiile, s-ar putea să te resimți astăzi din punctul de vedere al energiei. Ziua începe promițător și cu optimism, dar până seara situația se va schimba și poți fi de-a dreptul epuizat.

Horoscop zilnic Capricorn

Dacă în prima parte a zilei te preocupi de activitățile casnice și de familie, ulterior viața sentimentală capătă toată atenția ta. Poți ieși la o cină romantică sau poți să te dedici activităților alături de persoana iubită și de copii, poate chiar hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua începe cu stres și agitație legată de o deplasare. Ai grijă să nu-ți pierzi concentrarea dacă pleci la drum. Seara o dedici unor treburi gospodărești. Poți avea parte de ajutorul familiei, însă ai grijă la discuțiile în contradictoriu care pot da naștere certurilor.

Horoscop zilnic Pești

Dacă dimineața te preocupă situația financiară și faci unele calcule, în a doua parte a zilei ești mai dornic de relaxare și plimbare. Totodată, devii și mai sociabil și s-ar putea să deschizi discuții legate de trecut, dar să ajungi și la o înțelegere.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri