1.6 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 mai 2022. Marte intră în zodia Berbec 

Publicat peHoroscopul zilei de 25 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. 

Marte, planeta acțiunii și a determinării, intră astăzi în zodia sa de domiciliu, în Berbec, pe care o va tranzita până pe data de 5 iulie. Marte ne înarmează cu energie, mult curaj, voință și determinare să ne atingem cele mai personale obiective. În perioada acestui tranzit, există și riscul de a deveni impulsivi, conflictuali și de a ne asuma riscuri mult prea mari, cărora să nu le putem face față.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec 

Cu Marte în zodia ta, vei simți că renaști te vei reîncărca cu energie și vei da dovadă de o ambiție ieșită din comun. Te vei lupta să obții ceea ce îți dorești, mai ales independență, și vei face progrese în plan personal.

Horoscop zilnic Taur 

Marte îți va aduce curajul necesar să faci schimbări în stilul de viață astfel încât să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Este un tranzit care poate activa probleme cronice sau probleme ascunse. Și cei dragi se pot confrunta cu probleme de sănătate. Pe de altă parte, pot fi mai neliniștit și poți avea insomnii. Unii nativi pot rupe relații toxice.

Horoscop zilnic Gemeni 

Marte te stimulează să ieși cu prietenii, să intri noi grupuri și organizații sau, din contra, să te rupi de anturaje cu care nu mai rezonezi. Îți faci planuri de viitor îndrăznețe și te preocupi activ de proiectele în care ești implicat sau poate chiar intri în noi proiecte.

Horoscop zilnic Rac 

Acest tranzit al lui Marte te stimulează să te afirmi profesional. Vei observa că ai un curaj nebunesc, fie să-ți schimbi cariera, fie să-ți atingi niște obiective pe care le ai. Pot apărea tensiuni cu superiorii și va trebui să ai grijă la modul în care îți manifești autoritatea pentru că poți exagera cu impunerile.

Horoscop zilnic Leu 

Marte te stimulează să explorezi noi domenii, să studiezi și să călătorești. Îți vei susține punctul de vedere cu mult curaj, vei lupta pentru drepturile tale și pentru propriul tău adevăr. Poți câștiga procese, iar principiile și convingerile tale vor deveni o adevărată armă în confruntările cu ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară 

Te poți lupta pentru a obține niște drepturi materiale, cel mai probabil în urma muncii depuse, însă nu sunt excluse nici partajele. Unii nativi se luptă pentru drepturile financiare ale altora. Acest tranzit aduce pasiune în cuplu, dar te ajută să te eliberezi și de o relație toxică.

Horoscop zilnic Balanță 

Marte va activa sectorul relațiilor tale și te poate face destul de conflictual, atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Sunt nativi care au curajul să intre într-o nouă relație, nativi care au curajul să facă o cerere în căsătorie și nativi care au curajul să depună actele de divorț.

Horoscop zilnic Scorpion 

Marte îți aduce foarte multă energie și te ajută să-ți eficientizezi munca, însă totodată te poate stimula să te implici în prea multe proiecte și să te suprasoliciți. Ai mai multă grijă la sănătate și mergi la un control de rutină preventiv.

Horoscop zilnic Săgetător 

Marte îți stimulează cheful de distracție, îți aduce poftă de viață și dorință de flirt și aventură. Dacă ești singur, te poți îndrăgosti, iar dacă ești în cuplu, ai șansa să devii părinte. Totodată, ai grijă la tendința de infidelitate și la spiritul competitiv exagerat.

Horoscop zilnic Capricorn 

Marte îți aduce energia necesară să te preocupi de toate activitățile casnice pe care le ai în plan, fie că este vorba de o renovare, de o mutare sau chiar de achiziționarea unei locuințe. Totodată, Marte poate aduce mai multe conflicte în familie în special cu părinții.

Horoscop zilnic Vărsător 

Cu Marte în Berbec, vei spune lucrurilor pe nume vei fi foarte sincer și direct. Acest tranzit te ajută să rezolvi situații ce țin de acte, să obții aprobări, să înveți ceva nou și să dai un examen. S-ar putea să fii mai mult pe drumuri și mai agitat la nivel mental ca de obicei. Poți lua decizii care să-ți schimbe viața.

Horoscop zilnic Pești 

Marte îți activează sectorul financiar și te va stimula să faci bani în perioada următoare. Vor veni și oportunități de câștig, dar și multe cheltuieli. Ai grijă la tendința de a scoate bani din buzunar sub impulsul momentului sau pe fond emoțional.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri