-1.6 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Horoscopul dragostei în perioada 21 mai-20 iunie 2023. Cum se schimbă norocul în iubire în luna Gemenilor – 5 zodii răsfățate

Publicat peFiecare zodie reacționează în felul său particular la fiecare semn solar, iar luna Gemenilor se întâmplă să vină cu unele trăsături foarte dominante. Comunicarea se desfășoară bine în timpul lunii Gemenilor, dar la fel și confuzia. În această perioadă ne putem baza pe ideea de a putea gestiona detaliile, în timp ce s-ar putea să nu știm să alegem de unde să începem.

 

Există o polaritate definită ce vine cu sezonul Gemeni, deoarece este încărcat atât pozitiv, cât și negativ.

 

În funcție de zodia noastră, s-ar putea să punem prea mult la inimă sau să devenim mult mai emoționali decât trebuie să fim, în timp ce într-o altă zi din perioada Gemenilor, s-ar putea să ne îndepărtăm, să fim gata să renunțăm la toate „doar pentru că”. Vrem rezultate, rezolvări imediate în această perioadă, iar dacă nu le găsim rapid, renunțăm repede. Acesta este un moment în care explodează o mare creativitate, dar se dezvoltă și un egoism feroce.

 

În timpul lunii Gemenilor din 2023 trebuie să ținem cont și de celelalte tranzite care se formează zilnic în datele cuprinse între 21 mai și 20 iunie. Zilnic, suntem aruncați încolo și încoace de aliniamentul cosmic.

 

Cu toate acestea, „firul” care ne leagă este reprezentat de Gemeni. Astfel, pentru fiecare zodie există un indiciu care să îi arate încotro se îndreaptă, ce urmează în viața amoroasă și cât de afectați sunt.

 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

 

Ai căutat o scuză pentru a-ți scoate la iveală ego-ul super cochet și vei avea ocazia, aproape de îndată ce începe sezonul Gemeni. Ceea ce ai așteptat sunt veșți bune și, pentru că te simți atât de oprit de știrile din lume și de propria ta lipsă personală de veșți bune, te-ai oprit în ceea ce privește împărtășirea dragostei cu ceilalți.

 

Prima săptămână a lunii iunie te face să te simți fără griji și să te întorci la vechiul tău sine. Eșți liber să flirtezi, să iubeșți, să fii iubit… Gemenii îți aduc o gură de aer proaspăt și vei fi recunoscător pentru asta!

 

Taur (20 aprilie – 20 mai)

 

Se da drumul sezonului și… cui îi pasă, pentru că viața ta este atât de bună și atât de promițătoare încât simți că sezonul Gemeni este ceva irelevant. Ceea ce vei observă în acest timp este că ți-ai regăsit brusc vocea – nu că ai pierdut-o vreodată, dar ai fost puțîn inhibat să spui ceea ce trebuie să spui, în termeni de dragoste și pasiune… și cum, iată, cineva și-a luat mojo-ul înapoi și s-a aprins. Stresul trece pe plan secund; tu și partenerul tău ați reușit să rezolvați problemele și acum, tot ce poți vedea în făța ta este o navigare lină și o vară foarte distractivă.

 

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

 

În timp ce s-ar putea să fii de acord că „a fi în aer” este un lucru normal pentru a fi Gemeni, vei descoperi că deciziile pe care le iei sunt cele corecte. Acesta este un an…Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri