22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Hoţi, prinşi imediat de oamenii legii! Unul tocmai ce a dat lovitura, celălalt era la fix la furat

Publicat pe


Au furat şi acum au ajuns în Arest. Depinde de judecători dacă vor rămâne în spatele gratiilor.

Polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de furt calificat în municipiul Timișoara. În fapt, la data de 1 iulie 2022, poamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul nopții de 30.06-01.07.2022, o persoană necunoscută, deghizată și mascată, a pătruns în sediul unei societăți comerciale situat pe strada Calea Urseni din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras 60.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în data de 01.07.2022, în jurul orei 17:00, în municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de furt calificat în municipiul Timișoara. În fapt, la data de 2 iulie 2022, în jurul orei 00:20, polițiștii au surprins în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce ar fi sustras 27 de paleți din lemn, depozitați în parcarea unei societăți comerciale situate pe strada Calea Șagului din municipiul Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.160 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior, în urma verificărilor și administrării probatoriului, acesta fiind reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri