12.5 C
București
miercuri, 5 octombrie 2022

”Îi e frică de amantă”. Laurențiu Reghecampf, însoțit de Corina Caciuc la proces? Anamaria Prodan, declarații dure

Publicat pe  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, față-n față la proces
  • Vine antrenorul cu Corina Caciuc

În doar câteva zeci de minute Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc după multe luni de la despărțire. Cei doi vor sta față-n față la tribunal, acolo unde se judecă divorțul. Impresara a anunțat la Antena Stars că vine însoțită de copiii ei, dar oare Reghecampf vine cu Corina Caciuc?

Vine Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc la proces? Ce spune Anamaria Prodan

Într-un interviu recent, impresara a mărturisit că nu o interesează dacă Laurențiu Reghecampf vine însoțit de Corina Caciuc, însă a mai spus că acestuia îi este frică de partenera cu care se află în aceste momente și care îi va oferi un băiat peste câteva zile.

Anamaria Prodan a precizat că Laurențiu Reghecampf e speriat să vorbească și abia așteaptă să-i vadă reacția peste puțin timp.

”Poate să vină cu cine vrea. Nu e treaba noastră! Oricum știm că îi e frică de amantă și nu îndrăznește să sune sau să își vadă copiii. El e un gen mai fricos. Mai supus, de fel, în fața amantelor cu trecut glorios. Își revine el când se trezește singur, pe drumuri”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan mărturisește că procesul nu se va încheia rapid

Deși e al doilea termen în procesul de divorț, Anamaria Prodan a mai spus că e sigură că acest proces nu va fi deloc unul simplu și rapid, asta deoarece așteaptă ca Laurențiu Reghecampf să-i aducă tot ce i-a furat din casă.

Impresara nu vrea ca acest divorț să se încheie până nu antrenorul nu îi înapoiează toate bunurile și banii pe care ea susține că încă soțul ei i-a luat din casă atunci când a decis să rupă această căsnicie.

”Procesul nu are cum să se termine, căci trebuie să strângă de pe unde a dat jumătatea mea de avere și a copiilor. Durează ceva cred”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citește și: Declarațiile finei Anamariei Prodan în ziua procesului dintre impresară și Laurențiu Reghecampf: „A fost lovită în orgoliu” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri