8.9 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022

Ilinca Vandici a ajuns pe mâna medicilor. De ce s-a dus vedeta la spital

Publicat peIrina Vandici (36 de ani) și-a băgat fanii în sperieți. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil le-a arătat urmăritorilor în ce situație a ajuns chiar înainte de o zi extrem de importantă. Neavând altă alternativă, vedeta Kanal D a ajuns la spital.

Ilinca Vandici este una dintre vedetele care știu să-și țină fanii aproape. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV le spune mereu experiențele importante din viața sa, momentele fericite, dar și pe cele grele. Aceasta a fost situația și sâmbătă, când bruneta a ales să se comunice starea ei de sănătate.

După cum se poate vedea în poza pusă de prezentatoarea de la Bravo, ai stil, a ajuns la spital și a avut nevoie urgentă de perfuzii. Chiar dacă a ținut să-și liniștească fanii, mulți și-au făcut griji când au văzut imaginea și i-au trimis o mulțime de mesaje.

De ce a ajuns, de fapt Ilinca Vandici la spital: „M-a doborât imediat”

Nu este un secret faptul că vedeta este mereu în mișcare și că are multe pe cap. Se pare că oboseala acumulată și-a spus cuvântul, alături de o răceală care nu îi dă pace.

„Nu e ceva grav… O răceală îmi tot dă târcoale, iar la pachet cu oboseala, m-a doborât imediat și trebuie să fiu pe picioare…”

Vestea bună este că Ilinca Vandici chiar s-a pus pe picioare duminică la prânz și a plecat spre marele eveniment pe care nu voia să-l rateze. Vedeta de la Kanal D merge la un botez unde va fi chiar nașă.

„Știți aia cu de la bal la spital? Mă rog, la mine e invers, de la spital la bal, cumva. Mulțumesc pentru mesaje, mă simt mult mai bine astăzi. Încă mai am nasul înfundat, mă rog, niște sinusuri ușor lovite, dar mă simt mult mai bine, asta este senzațional. Astăzi avem zi importantă, suntem nași de botez și cumva nu aveam cum să lipsesc”, a spus Ilinca Vandici.

Sursa: www.bzi.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri