2.3 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Imagine rară cu fiica Adelinei Pestrițu. A trecut mai bine de 1 an de când nu a mai publicat poze cu ea

Publicat pe


În august 2018, Adelina Pestrițu a născut la o clinică privată din București. Atunci, vedeta a publicat mai multe imagini cu fetița, ba chiar i-a făcut și un cont de Instagram cu numele ei. Ulterior, Adelina a decis să șteargă respectivul cont și nu a mai pus poze cu ea nici pe conturile sale.

Imagine rară cu fiica Adelinei Pestrițu

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus vedeta atunci.

Recent însă, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Virgil, Adelina a publicat imagini cu familia sa. În poze apare și micuța Zenaida, care a crescut foarte mult. Acum, fetița are 4 ani și câteva luni și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei.

Are ochi pătrunzători și un păr lung, închis la culoare, care te captivează din prima.

Cum a slăbit Adelina Pestrițu 13 kg în 3 luni

Adelina Pestrițu este una dintre mămicile fericite de pe meleagurile autohtone. După ce, pe parcursul sarcinii, vedeta s-a îngrășat 14 kilograme, aceasta spune că le-a dat jos, în 3 luni, cu o dietă inventată de ea.

De altfel, influencerița a precizat că somonul poate fi înlocuit cu orice alt tip de pește, iar în dieta ei, cina poate fi servită și la ore târzii, precum 22.00

Astfel, pentru mic dejun, Adelina Pestrițu a optat pentru somon fume și unt sărat, la care a adăugat avocado, sfecla roșie.

Astfel, potrivit sursei menționată, lista dietei sale include următorele:

Dimineața

Două felii de pâine prăjită cu somon fume și unt sărat;

Avocado;

O banană sau un măr verde;

Un suc de mere sau sfeclă roșie;

Cafea cu lapte și zahăr brun.

Prânz

O supă de legumă simplă, cu o jumătate de lămâie stoarsă;

Dacă nu vă place supa de legume, puteți opta pentru cea de tăiței sau găluște, tot cu lămâie.

Gustări

Migdale / caju / pomelo / mere verzi

Cină

Somon la abur / la grătar / la cuptor;

Salată verde;

În condițiile în care vi se face foame, după cină, puteți consuma apă cu agrișe, făcută în casă, mai recomandă Adelina Pestrițu, potrivit sursei citată.

Cum a reacționat Cristina Cioran după ce s-a zvonit că s-a împăcat cu tatăl fetiței sale.Alex Dobrescu: Toată lumea mă t…

Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri