25.3 C
București
marți, 30 mai 2023

Imaginea durerii fără limite. Un tată îşi ţine de mână fiica moartă, prinsă în pat sub dărâmături după cutremurele din Turcia

Publicat peUn fotograf de la AFP a surprins imagini dureroase cu un tată care ține mâna fiicei sale moarte şi prinsă sub straturile de moloz. Scenele cumplite vin din orașul turc Kahramanmaraş. 

Mesut Hancer stă în mijlocul unei clădiri distruse şi o ţine de mâna pe fiica sa Irmak. Nu s-a putut desprinde de copila de 15 ani care a murit în pat după ce clădirea a căzut pe ea în urma seismelor care au lovit Turcia şi Siria în ultimele 2 zile. 

Salvatorii se luptă cu vremea rece, replicile și cu molozul clădirilor prăbușite, săpând cu mâinile printre resturi după supraviețuitorii îngropați de cutremurele care au ucis peste 5.000 de oameni. 

Cele mai mari distrugeri au avut loc lângă epicentru, între Kahramanmaras și Gaziantep, un oraș cu două milioane de locuitori, unde blocuri întregi au devenit acum în ruine sub zăpada care a cazut în ultimele ore. 

Salvatorii continuă să caute supraviețuitori după ce sute de blocuri au fost şterse de pe faţa pământului. Este o cursă contracronometru, mai ales că vremea severă se va înrăutăţi în zilele următoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!Sursa: observatornews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri