5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Imagini cu altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat pe


În imagini se poate observa cum cei doi au un conflict în plină stradă, iar ulterior amândoi au mers la poliția Snagov pentru a depune plângere unul împotriva celuilalt. De aproape 2 ani, cei doi sunt în proces de divorț și țin primele pagini ale tabloidelor cu subiectul despărțirii.

Imagini cu altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au intrat acum, din nou în vizorul presei, după ce au fost implicați într-un scandal complet neașteptat în plin proces de divorț. Cei doi s-ar fi luat la bătaie, iar mai apoi au ajuns la secția de poliție din Snagov pentru a depune plângere.

Se pare că lucrurile nu stau tocmai bine între cei doi, iar conflictul a escaladat aseară. Acum, organele statului trebuie să facă lumină și în acest caz, pe lângă alte procese pe care cei doi le au pe rol la instanță.

„A venit astăzi după atâtea luni de zile să își vadă copilul. L-a amenințat că îl ia cu forța, ne-a făcut în toate felurile. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a mărturisit impresara aseară, potrivit observatornews.ro.

Trei dosare penale ar fi deschis polițiștii, unul pe numele impresarei, iar două pe cel al antrenorului.

VEZI AICI IMAGINILE CU ALTERCAȚIA DINTRE CEI DOI!

Ce fac acum Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Vedeta se concentrează în acest moment pe bunăstarea familiei și după ce s-a speculat că are un iubit, acesta a declarat că până nu obține divorțul nu va avea pe nimeni în viața ei.

Pe de altă parte, impresara știe să jongleze între viața profesională și viața de familie mai bine decât o poate face oricine. Este o femeie de afaceri în adevăratul sens al cuvântului și după ce a zguduit piața devenind nu doar acționar al unei celebre televiziuni și investitor în imobiliare, monede virtuale, și-a creat propriul parfum, investește în terenuri și bijuterii de lux, acum intră pe domeniul Pharma.

Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf antrenează acum în străinătate și se bucură de familia pe care a întemeiat-o alături de Corina Caciuc. Cei doi se pregătesc de botez băiețelului lor.

Chiar dacă pare că fiecare își vede de viața lui, se pare că apele nu s-au liniștit între cei doi soți, iar imaginile cu altercația dintre ei sunt dovada.

Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află acum vedeta TV…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri