21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

IMAGINI GREU DE PRIVIT! Restaurant din Constanţa, controlat de Protecţia Consumatorilor. ESTE JALE!

Publicat peRestaurantul Delfinul, din municipiul Constanţa, a fost vizitat de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor. Imaginile de acolo sunt de-a dreptul dezolante. Vorbim despre igrasie, gândaci, rugină, mizerie, la care se adaugă produse alimentare expirate şi condiţii de preparare neconforme.

 

Ce spun inspectorii OPC

 

„La verificarea efectuată în baza unei sesizări a fost fost controlat operatorul economic ce desfăşoară activitate de alimentaţie publică, la care s-au constatat următoarele deficienţe: utilizarea de materii prime cu data limită de consum depăşită; schimbare stare termică a materiilor prime fără să fie autorizat în acest sens; prezenţa porţiunilor de rugină în spaţii de depozitare a produselor alimentare; infiltraţii în tavan; prezenţa gândacilor; desfăşurarea de practici comerciale incorecte; folosire ustensile neprofesionale şi reutilizarea ambalajelor de materii prime.”

Pentru toate acestea au fost aplicate o amendă în valoare de 8.000 lei şi două avertismente, şi s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciului de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor constatate!

Sursa: cugetliber.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri