16.5 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Imagini impresionante cu Bruce Willis, bolnav de demență. Amănuntul care a îngrijorat pe toată lumea | VIDEO

Publicat pe


Bruce Willis vorbește cu greutate și a rămas fără unul din dinții din față. Boala celebrului actor a avansat vizibil, iar fanii sunt îngrijorați după ce imagini cu acesta au devenit publice.

Bruce Willis a vorbit pentru prima dată în public de când a fost diagnosticat cu demență. El a afost filmat la cea de-a 68-a aniversare alături de familie. De când s-a aflat că suferă de demență, actorul a evitat aparițiile publice, până acum.

Duminică, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a intrat pe Instagram pentru a împărtăși un videoclip de la ziua de naștere a lui Bruce pentrucută în familie, arată publicația The Sun.

Soția lui Bruce Willis, Emma și fiicele lor Rumer, Scout și Tallulah, au fost prezente la petrecere, împreună cu alți câțiva invitați. Întregul grup – inclusiv actorul din Die Hard – a cântat „La mulți ani”.

Bruce Willis părea să fie bine dispus, cântând cel puțin câteva cuvinte din cântec, discutând cu ceilalți petrecăreți și suflând în lumânările de pe plăcinta aniversară. În timp ce toată lumea cânta, el zâmbea, vorbea și făcea gesturi cu mâna.

Citește și


Bruce Willis

La un moment dat, a părut să se împiedice ușor, pur și simplu pierzându-și echilibrul. S-a împiedicat din nou, după ce a depus un efort major pentru a sufla în cele câteva lumânări prinse în interiorul tortului. Întreaga familie a râs în momentul respectiv – inclusiv Bruce. După ce cântecul s-a încheiat, toată lumea a strigat: „Hip Hip Hip Ura” Bruce a fost îmbrățișat și sărutat de câțiva oameni prezenți la mica petrecere.

La mulți ani, BW! Mă bucur că am putut să te sărbătorim astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și urări calde – cu toții le simțim” a scris Demi Moore pe Instagram.

Actorul a rămas fără un dinte

În timp ce fanii au fost încântați să îl vadă pe Bruce în această calitate, au fost îngrijorări din partea fanilor săi, după ce au observat un mic detaliu: lui Bruce părea să-i lipsească unul dintre dinții din față.

Nu este clar de ce și pare puțin probabil ca familia să dea explicații pe această temă, arată sursa citată.

Actrița Rosario Dawson a comentat: „La mulți ani Bruce! Gânduri bune pentru tine și pentru familie”.

Chiar și cel mai mic lucru este cel mai MARE lucru! De obicei, atunci când o persoană suferă de demență frontotemporală, nu-și amintește semnificația suflării în lumânării. Iar el a făcut-o fără să i se spună să o facă. A comentat chiar și despre câine. Era cu siguranță lucid și participant în acel moment. Mă bucur foarte mult să văd acest lucru! La mulți ani, Bruce!” a remarcat un fan.

Un comentator a subliniat: „Lui Bruce îi lipsește un dinte.”

Starea de sănătate a actorului american Bruce Willis se agravează pe zi ce trece. Starul din „Die Hard” suferă de demență frontotemporală, după cum a anunțat, într-o declarație oficială, chiar familia sa. Familia actorului anunțase inițial că starul din ”Die Hard” suferă de afazie, ulterior că acesta are demență frontotemporală.

Este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, au transmis într-un comunicat, acum câteva zile.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri