33.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Imaginile ȘOCANTE ale accidentului fetiței de 7 ani, din Vaslui: Copila pare să fi fost împinsă de bunică

Publicat peMicuța de 7 ani se afla pe trotinetă, iar bunica ei i-a făcut vânt chiar pe DN24 în momentul când a venit autoturismul cu viteză.

Din primele informații, imediat după incidentul cumplit femeia de 68 de ani a suferit un șoc. Copila a fost preluată cu elicopterul SMURD de îndată și a fost transportată către Spitalul de Copii din Iași.

Medicii spun că fetița se află în stare foarte gravă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Reamintim că o fetiță de 7 ani, din Vaslui, a fost dusă cu elicopterul SMURD la Spitalul de Copii din Iași. Fata se plimba cu trotineta electrică.

Micuța a ieșit din curte fără să se asigure și a fost grav rănită în urma impactului. Medicii de la urgență au găsit-o inconștientă pe șosea cu mai multe fracturi. A fost necesară intervenția elicopterului pentru că fetița de 7 ani nu ar mai fi rezistat transportului cu ambulanța.

În aceste momente copila este intubată la terapie intensivă, iar polițiștii au deschis un dosar penal. Bunica a asistat la momentele cumplite prin care a trecut nepoata ei și a intrat în stare de șoc.rică pe un drum național și a fost lovită din plin de o dubă. Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri