9.2 C
București
marți, 4 octombrie 2022

În ce domeniu ar fi trebuit să profeseze acum Corina Dănilă dacă nu ar fi ales teatrul. Ce meserie ar fi avut actrița

Publicat pe


Corina Dănilă este o atriță foarte apreciată și cunoscută la noi în țară pentru talentul său remarcabil. Aceasta a cucerit inimile multor oameni cu rolurile pe care le-a interpretat în diferitele seriale românești, însă puțini sunt cei care știu că vedeta ar fi trebuit să aibă o altă carieră acum, dacă își asculta părinții.

Actrița a dezvăluit că s-a pregătit intens pentru o altă facultate înainte de a lua decizia să de la teatru. De asemenea, Corina Dănilă a povestit și despre reacția părinților săi la auzul veștii că fiica lor este hotărâtă să urmeze studii de actorie.

Ce meserie trebuia să aibă Corina Dănilă dacă nu dădea la teatru

Actrița a declarat într-un interviu pentru viva.ro că trebuie să devină medic pentru că se pregătise să dea la Facultatea de Medicină, însă a luat o decizie radicală în ultimele momente. Aceasta s-a hotărât că vrea să facă actorie, fiind o schimbare neașteptată pentru părinții săi.

„Ideea de a da la Teatru s-a clădit ușor, ușor în subconştient. Nu lipseam niciodată din faţa televizorului, urmăream cu religiozitate toate spectacolele de teatru TV. Aşa i-am „cunoscut pe toţi marii noştri actori! Mă fascinau! Mică fiind, colec-ţionam vederi cu actori, din acelea de 2 lei.

Citește și: De ce boală suferă Corina Dănilă. Ce trebuie să facă pentru a o ține sub control: „O duci toată viața”

În Paşcani, exista un chioșc de ziare unde vindea nea Petre, un bătrânel extraordinar, care-mi punea deoparte câte două-trei din fiecare, pentru ca eu să pot face schimburi cu alţi copii.”, a povestit vedeta, conform sursei citate mai sus.

Cum au reacționat părinții Corinei Dănilă când au aflat că vrea să urmeze o carieră în actorie

Vestea că fiica lor își dorește să urmeze cursurile Universității Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București i-a luat prin surprindere pe părinții acestei. Actrița a dezvăluit că tatăl și mama sa au fost foarte sceptici în privința carierei pe care fata lor ar vrea să se axeze.

„Gândul de a da la IATC a fost o descoperire, a venit ca o eliberare de care aveam nevoie. În liceu eram un copil studios și olimpic, mă pregăteam intens pentru Medicină. Pe vremea lui Ceaușescu, dacă erai bun, făceai o facultate respectabilă, aveai o meserie bună şi… în general, totul era prestabilit. După decembrie 1989, am îndrăznit să visez şi am decis să nu mai dau admitere la Facultatea de Medicină.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Corina Dănilă. Actrița a renunțat să mai joace în telenovele

A urmat o „revoluţie în familie. I-am spus tatălui meu că nu sunt în stare să iau în mâini viaţa unui om, dar știu sigur că sunt în stare să urc pe o scenă şi să fac sufletele oamenilor să vibreze. Ai mei au primit vestea cu destul scepticism, fiindcă nimeni din familia noastră nu mai încercase această carieră. Știam că am nevoie de pregătire, de un repertoriu bine structurat.”, a mai adăugat Corina Dănilă despre părerea părinților săi în privința studiilor de actorie.

Maria Dragomiroiu a mărturisit cu lacrimi în ochi că a fost agresată de fostul soț. Prin ce a trecut artista…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri