17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

În frunte cu George Simion, AUR-iştii au protestat în faţa sediului PSD Timiş. Replica social-democraţilor: „Nu primim violatori”

Publicat pe


Liderul extremist George Simion a ajuns pe şest în Timişoara, acolo unde a participat la un miting de protest al AUR-iştilor în faţa sediului PSD Timiş. Social-democraţii nu şi-au poftit „oaspeţii” în casă pe motiv că nu primesc „violatori şi bătăuşi”.

Aşa cum au anunţat în ultimele zile, cei din AUR au organizat mai multe mitinguri în faţa sediilor PSD din întreaga ţară, protestând astfel faţă de intenţia partidelor din coaliţie de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale. Un astfel de protest a avut loc şi în Timişoara, în faţa sediului PSD Timiş. Surpriza cea mare a fost că în mijlocul protestatarilor –  în jur de 150 de persoane – şi-a făcut apariţia şi preşedintele AUR, George Simion.

Ştiind de organizarea acestui miting, cei din PSD Timiş i-au aşteptat pe membrii şi simpatizanţii AUR cu mai multe afişe lipite pe geamurile sediului. „Nu primim bătăuşi!”; „Nu primim…Sursa: debanat.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri