10.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos – Punte între cer şi pământ”, filmată chiar pe Muntele Sfânt

Publicat pe


O echipă Antena Stars a fost primită şi călăuzită pentru prima dată în locuri în care nu s-a mai filmat niciodată până acum. Dima Trofim a vizitat chilii vechi de peste 200 de ani, biserici săpate în munte, pe marginea prăpastiei.

Telespectatorii Antena Stars vor putea vedea locurile sfinte, dar vor putea auzi şi confesiunile unor oameni atinşi de harul divin. Vor putea face cunoştinţă cu Părintele Theologos, Chilia Intrarea Maicii Domnului în Biserică, de la schitul Lacu, cu monahul Siluan de la Chilia românească Sfântul Mare Mucenic Gheorghe,  cu călugărul Siluan din Republica Moldova, cu ierodiaconul Epifanie, de la Chilia „Izvorul Tămăduirii”, Părintele Dosoftei, fratele Părintelui Pimen, de la Chilia „Sfântul Artemie . Periplul pe Muntele Athos se încheie cu un interviu emoţionant oferit de fotbalistul Adrian Ilie, care, şi el, a fost alături de echipa Antena Stars când au vizitat Sfântul Munte.

Aflat pe Muntele Athos,…



Sursa: jurnalul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri