7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

În prima sa zi ca angajat al firmei de salubritate, un ardelean a găsit o sacoşă plină cu bani! Reacţia bărbatului i-a impresionat pe poliţişti

Publicat pe


Prima zi de muncă pentru un angajat de la salubrizare din oraşul Beclean s-a dovedit una cu peripeţii încă de la debut, după ce acesta a găsit o sacoşă cu bani, carduri bancare şi documente personale, pe care a dus-o la poliţie pentru a fi returnată păgubitului, informează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a ţinut să îl felicite pe bărbat pentru spiritul civic, printr-o postare publică pe pagina de socializare a instituţiei.

Astăzi (vineri – n.r.), dis-de-dimineaţă, pe la ora 05,00, în prima lui zi de lucru în cadrul firmei care asigură servicii de salubrizare în oraşul Beclean, Marius a găsit o sacoşă în care se aflau mai multe documente personale, carduri bancare şi suma de 3.000 de lei.

I-a dus de îndată la sediul Poliţiei, pentru a fi returnaţi păgubitului, după care şi-a văzut, responsabil, de treabă. Pentru bunăvoinţa, spiritul civic şi modestia de care a dat dovadă, îi mulţumim şi-l dăm astăzi exemplu de ‘AŞA DA!‘”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

bistritean.jpegSursa: www.stiridecluj.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri