7.1 C
București
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

„În seara de 18.06.2022, la ora 00:30, aceste trei domnișoare au fost surprinse de camerele de luat vederi furând din fața apartamentului meu din Vaslui.” De necrezut ce au furat, de fapt

Publicat peScene umitoare au avut loc într-un cartier din Vaslui. Trei domnișoare au fost surprinse de camerele de luat vederi în timp ce furau haine de pe sârme. 

Deși sună a fi o glumă, se pare că localnicii din Vaslui nu sunt străini de aceste întâmplări. Un cetățean a făcut public imagini cu trei fete care au ieșit la furat de haine:

“În seara de 18.06.2022, la ora 00:30, aceste trei domnișoare au fost surprinse de camerele de luat vederi furând din fața apartamentului meu, în zona gării. Dacă le cunoaște cineva, rog să-mi ofere informații. Mulțumesc!”, a fost mesajul vasluianului pe Facebook.

Trei domnișoare au fost surprinse de camerele de luat vederi furând haine de pe sârme

În speranța că le va da de urmă, păgubitul a descoperit că fetele sunt văzute destul de des furând haine, papuci și ce le mai pică la îndemână. La postarea vasluianului, zeci de comentarii au venit din partea oamenilor care le cunosc pe fete și care au fost ”vizitați” de ele:

“Le cunosc, mi-au furat adidașii acum o săptămână / La mine l-a prins frati-miu pe unu’ cu hainele în sân / La mine devenise deja un obicei, ciudat era dacă nu îmi furau / Și eu sunt pățită, mi-am văzut hainele pe stradă ulterior / Acest obicei e vechi, și eu am pățit-o, doar că era ziua, în amiaza mare / Colegelor mele le-au furat hainele de 1 aprilie, când stăteam cu chirie, dar nu a fost o păcăleală / Georgiana, să mă ierte Dumnezeu, dar aia brunetă nu e gagica de îți furase papucii?”, sunt doar o parte din comentariile primite de vasluian.

 Sursa: www.cancan.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri