0.1 C
București
vineri, 3 februarie 2023

Încă o rachetă antigrindină a ajuns în curțile oamenilor. Aceasta a lovit acoperișul unui localnic din Prahova

Publicat peUn bărbat diin satul Vârfuri, județul Prahova s-a trezit cu acoperișul lovit de o bucată dintr-o rachetă anti-grindină. Acesta a refuzat deja plata despăgubirilor pentru că nu i-a convenit suma de bani.

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, incidentul a avut loc astăzi în jurul orei 9:00, duminică, când o porţiune dintr-o rachetă lansată din punctul anti-grindină din apropierea comunei Valea Călugărească a lovit acoperişul unei case din satul Vârfuri.

De fapt, o bucată din plastic s-a desprins din rachetă şi a produs avarii minore acoperişului casei. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Angajați ai sistemului anti-grindină au mers la fața locului imediat pentru a discuta cu proprietarul, care a fost nemulţumit de valoarea despăgubirilor propusă de către aceştia. Prin urmare, proprietarul casei a sunat la 112 câteva ore după incident.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei și a măsurilor specifice de prevenire a incendiilor.

O altă rachetă a căzut vineri în comuna Lungești din județul Vâlcea. Oamenii au crezut că a început războiul, dar de fapt era o rachetă antigrindină.

Sursa: www.antena3.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri