14.3 C
București
sâmbătă, 2 decembrie 2023

Încă o vedetă șterge pe jos cu Prințul Harry: „Un plângăcios, de parcă e singurul care are probleme!”

Publicat peÎn cadrul episodului de marți al podcastului „I’ve Had It”, vedeta TV și-a exprimat fără menajamente părerea despre  despre Prințul Harry, totdată arătându-și admirația pentru tatăl său, regele Charles, și pentru mama sa vitregă, Camilla.

„Cred că Harry este un nenorocit”, a spus ea. „Da. Este un nenorocit. Este un plângăcios, tot timpul se plânge… „Vai de mine, sunt singurul care a avut vreodată probleme mentale. Viața mea a fost atât de grea.” Viața tuturor este grea! Ai fost un prinț care s-a îmbrăcat în nazist și acum încerci să te întorci ca Papa?” a spus Kelly Osbourne.

Critica vedetei britanice vine la scurt timp după ce Bill Simmons, unul dintre directorii și prezentatorii celebri de pe Spotify i-a numit pe Prințul Harry și Meghan Markle „escroci”. Critica lui Bill Simmons vine în urma încheierii relației cuplului regal cu platforma de streaming, care a fost considerată un acord de producție neproductiv, conform informațiilor furnizate de CNN.

„Trebuie să mă îmbăt într-o seară şi să spun povestea discuţiei de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry pentru a încerca să îl ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune poveşti ale mele… La naiba cu ei! Escrocii”, a spus Simmons vineri în podcastul său. 

 „Cu ce se ocupă el? E una din acele situații în care te întrebi ‘Care e talentul tău? De ce te ascultăm?’ Deci te-ai născut într-o familie regală și ai plecat(…) nimănui nu îi pasă ce ai de zis decât dacă vorbești despre familia regală și te plângi cu privire la ei”, a mai spus directorul Spotify.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri