5.9 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Încă un aur pentru România: Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan, campioni mondiali la dublu rame masculin

Publicat peMarius Cozmiuc și Sergiu Bejan au obținut sâmbătă a doua medalie a României la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice. Reușita românilor vine la o zi după performanța fantastică reușită ieri de Ionela Cozmiuc.

Reușită pentru Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan

Într-o zi cu cinci finale în care s-au aflat bărci tricolore, unica medalie a venit în proba masculină de dublu rame, acolo unde Cozmiuc și Bejan au fost cei mai buni într-un mod de necontestat, scrie gsp.ro.

„A fost cursa perfectă, într-adevăr”, a spus Marius Cozmiuc la puține minute după ce se încheiase festivitatea de premiere.

Cozmiuc şi Bejan au fost cronometraţi cu timpul de 06 min 28 sec 06/100, devansând echipajele din Spania (Jaime Canalejo Pazos, Javier Garcia Ordonez), 06 min 29 sec 27/100, şi Marea Britanie (Oliver Wynne-Griffith, Thomas George), 06 min 30 sec 86/100.

Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan sunt şi campioni europeni în această probă, în care Cozmiuc este vicecampion olimpic (alături de Ciprian Tudosă), scrie Agerpres.

Aceasta este a doua medalie obţinută de România la Racice, după aurul câştigat vineri de Ionela Cozmiuc, soţia lui Marius, în proba de simplu vâsle feminin, categorie uşoară.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri