20.5 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Încă un general rus a fost lichidat în Ucraina. Este al șaptelea de la începutul războiului

Publicat peÎncă un general rus a fost ucis în Ucraina. Este al şaptelea de la începerea războiului, anunță autoritățil e de la Kiev. Este vorba despre Iakov Riazantsev, comandatul armatei Combinate a Districtului Militar Sudic al Federației Ruse.

Încă un general rus ucis în Ucraina

„De data aceasta, comandantul Armatei 49 de Arme Combinate a Districtului Militar Sudic al Federației Ruse, locotenent-generalul Iakov Riazantsev, a plecat în iad. Vom răzbuna fiecare ucrainean care a avut de suferit de pe urma inamicului!”, a scris Goncharenko, pe Facebook, potrivit presei ucrainene.

Iakov Riazantsev a fost numit comandant al Armatei 49 a Districtului Militar Sudic, cu sediul în Stavropol, în 2020.

În anul 2021. Iakov Riazantsev a primit gradul de locotenent-general. Acesta s-a născut pe data de 17 iunie 1973, în satul Elbanka din regiunea Ust-Pristan. De asemenea, a absolvit cum laude cele mai importante școli militare ale Rusiei.

Iakov Riazantsev a îndeplinit misiuni speciale în Siria, unde trupele lui Vladimir Putin au luptat alături de cele ale lui Bashar al-Assad.

„Mortalitatea mare a ofițerilor superiori ai Federației Ruse este izbitoare. Deja 6 generali au fost uciși”, scria în urmă cu cinci zile negocitorul şef la lui Zelenski, Mihailo Podoliak, pe TwitterSursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri