16.5 C
București
marți, 30 mai 2023

Incendiu de proporții în Bihor, la o firmă de transport. Mai multe vehicule au fost distruse de flăcări

Publicat peDuminica, 25 Decembrie 2022, ora 12:54

494 citiri

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în incinta parcului auto al unei firme de transport din Oradea, focul fiind provocat de un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Focul a izbucnit în jurul orei 1.10, la sediul din Oradea al unei societăţi comerciale care activează în domeniul transporturilor de mărfuri. Mai multe TIR-uri şi autoutilitare erau parcate în curtea firmei.

„În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, flăcările se manifestau violent şi generalizat la patru autovehicule şi o semiremorcă, existând un risc ridicat de extindere a acestora la celelalte TIR-uri din parcul auto. Pompierii militari au acţionat simultan pentru localizarea şi lichidarea incendiului, respectiv pentru protejarea autovehiculelor din proximitatea focarelor, reuşind, în aproximativ 20 de minute, să stingă incendiul şi să salveze zeci de autovehicule”, transmite ISU Bihor.

Paznicul firmei a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

La locul incendiului au acţionat cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, cu patru autospeciale de stingere şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii.

„În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, au ars 3 capuri tractor, o autoutilitară şi o semiremorcă încărcată cu marfă”, precizează ISU Bihor.

Sursa: ziare.com

Mai multe stiri

Ultimele Stiri