24.6 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023

Incendiu de proporții într-un parc auto al unei societăți comerciale din Oradea. Paznicul a suferit un atac de panică

Publicat pe


25-12-2022
|
12:15

ISU Crișana

Pompierii orădeni au acţionat, în noaptea de Crăciun, pentru stingerea unui incendiu de amploare, care s-a produs la o societate comercială de pe strada Gh. Mărdărescu, din Oradea.

Apelul care sesiza producerea evenimentului în parcul auto al unei societăți comerciale al cărei profil de activitate îl constituie transportul rutier de mărfuri, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în jurul orei 01:10.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au fost mobilizate cu operativitate, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu patru autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității.

În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, flăcările se manifestau violent și generalizat la patru autovehicule și o semiremorcă, existând un risc ridicat de extindere a acestora la celelalte TIR-uri din parcul auto.

Pompierii militari au acționat simultan pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protejarea autovehiculelor din proximitatea focarelor, reușind, în aproximativ 20 de minute, să stingă incendiul și să salveze zeci de autovehicule.

Citește și


incendiu rusia

Pompierii militari paramedici au acordat îngrijirile necesare paznicului firmei, care suferise un atac de panică.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, au ars 3 capuri tractor, o autoutilitară și o semiremorcă încărcată cu marfă”, se arată în comunicatul transmis de ISU Bihor.

 Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri