30 C
București
duminică, 3 iulie 2022

Incendiu de vegetație în Delta Văcărești. Aproximativ 10.000 mp sunt afectați

Publicat pe


Știre în curs de actualizare…

11 autospeciale de stingere acționează.

Sunt degajări mari de fum, iar vântul influențează modul de manifestare a incendiului.

A fost remis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea și avertizarea populației.

”Având în vedere simularile modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Delta Văcăreşti, mun. Bucureşti Sector 4, se apreciază că cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări (viteze la rafală de până la 35…45 km/h), din direcţie predominant vest-sud-vestică, astfel că evoluţia norului de fum va fi de dispersie şi deplasare spre est-nord-est”, au transmis meteorologii.

În urma incendiului de vegetație din Delta Văcărești, traficul rutier se desfășoară pe Șos. Vitan-Bârzești sub îndrumarea polițiștilor Brigăzii Rutiere.

”În acest context solicităm conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, au transmis autoritățile.

StirilePROTVSursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri