27.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023

Incendiu în Crevedia. Cetățenii, alertați prin mesaj RO-ALERT

Publicat peUn incendiu a izbucnit, vineri seara, la o hală şi la o clădire învecinată în localitatea dâmboviţeană Crevedia, iar cetăţenii din zonă au fost alertaţi printr-un mesaj RO-ALERT, informează ISU Dâmboviţa.

„Localitatea Crevedia, sat Dârza, incendiu izbucnit la o hală şi la o clădire învecinată, se manifestă în interior pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi, cu degajări de fum. Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Nu au fost raportate victime”, precizează ISU Dâmboviţa.

Pentru gestionarea situaţiei se acţionează cu 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă şi o unitate de terapie intensivă mobilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Sursa: www.cotidianul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri