24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022

Incendiu lângă Ambasada Rusiei de la București. O mașină s-a lovit de gard și a luat foc, șoferul a murit pe loc

Publicat peUn incendiu s-a produs miercuri dimineața, în fața Ambasadei Rusiei din București. O mașina s-a lovit de gardul ambasadei și a luat foc. Șoferul a murit pe loc.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție, iar din primele informații, șoferul autoturismului a murit pe loc. Pentru moment, autoritățile au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident sau un act deliberat.

O mașină a luat foc, după ce s-a izbit de gardul Ambasadei Ruse din București

La primele ore la dimineții, circulația este perturbată pe Șoseaua Kiseleff.

„În această dimineață, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice. Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.

Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Potrivit Digi24, viteza cu care mașina a intrat în gardul Ambasadei Rusiei era una foarte mare, autoturismul trecând de primul rând de garduri, instalat de jandarmi  în ultimele săptămâni, din cauza protestelor ce au avut loc în fața ambasadei de la București.

Știre în curs de actualizare!Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri