18 C
București
joi, 16 mai 2024

Incendiu puternic izbucnit într-o clădire dezafectată din Bucureştii Noi! S-au produs cel puţin 3 explozii, sunt degajări mari de fum. Locuitorii din zonă au primit mesaje RoAlert

Publicat pe


UPDATE: În momentul de față incendiul de pe strada Spicului este localizat. Datorită necesității unui volum considerabil de apă s-a suplimentat dispozitivul cu încă cinci autospeciale de stingere. În total au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un incendiu s-a declanșat într-o hală dezafectată din zona Bucureştii Noi, luni seara. Flăcările au cuprins o suprafață considerabilă a clădirii, afectând aproximativ 800 de metri pătrați din acoperișul acesteia, ce are o suprafață totală de aproximativ 1.500 de metri pătrați.

Până în acest moment, nu au fost raportate persoane surprinse în incendiu. Autoritățile au trimis echipe specializate pentru a gestiona situația și pentru a preveni daunele suplimentare.

S-a produs un incendiu la o hală dezafectată, pe strada Spicului din Sectorul 1, care are o suprafață totală de aproximativ 1.500 mp. Arderea se manifestă pe aproximativ 800 mp, la nivelul…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri