21.2 C
București
joi, 1 iunie 2023

Incendiu puternic la un depozit din Voluntari: Pompierii intervin cu 16 autospeciale. Locatarii unui bloc, evacuați | FOTO

Publicat pe


27-01-2023
|
16:18

ISU

Un incendiu de proporții a izbucnit, vineri, la un depozit din localitatea Voluntari. Pentru informarea populației a fost emis un mesaj Ro-Alert.  

UPDATE. Patru persoane au fost asistate medical la fața locului, din care trei cu atac de panică și una din cauza expunerii la fum.

Incendiul a fost localizat.

UPDATE. Au ars mase plastice și paleți cu dezinfectanți. Suprafața afectată în acest moment de incendiu este de 2000 metri pătrați.

Citește și


incendiu Focșani

ISU

La aproximativ 100 de metri de hala afectată de incendiu se află un bloc de locuințe.

ISU

Nu există risc de propagare a incendiului la bloc, însă preventiv a fost luată măsura de evacuare a locatarilor, adică aproximativ 40 de persoane.

Traficul rutier a fost restricționat în zona șoselei de centură.

ISU

Pompierii intervin cu 16 autospeciale de stingere

La fața locului a fost realizat un dispozitiv de interventie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează și pentru protejarea vecinătăților.

ISU

Pompierii intervin la fața locului pentru lichidarea incendiului cu 16 autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje de descarcerare și un SMURD.

La fața locului sunt degajări mari de fum.

ISU

A fost emis Ro-Alert

Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pentru informarea populației a fost emis un mesaj Ro Alert.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri