22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Incendiu violent în Vrancea: 50 de hectare de vegetaţie uscată şi pădure ard

Publicat peUn incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, în comuna Sihlea, județul Vrancea. Flăcările afectează 50 de hectare de vegetaţie uscată şi 40 de hectare de pădure. Se cunoaște că focul a pornit de pe câmp şi a cuprins o suprafață destul de mare de vegetație și litieră.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri: de la ISU Râmnicu Sărat, de la ISU Vrancea şi localnici de la SVSU Sihlea, informează Adevărul.

Pompierii încearcă să oprească focul

Pompierii au intervenit cu efective sporite pentru a lupta cu focul, care a pus stăpânire peste comună. Focul s-a extins şi la o pădure din apropiere, existând riscul să se apropie şi de alte obiective.

La locul indicat au fost dislocate două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat și Buzău, o autospecială din cadrul ISU Vrancea, suplimentându-se cu alte forte și mijloace la nevoie.

Totodată, la faţa locului intervin SVSU Sihlea si SVSU Gugeşti, fiecare cu câte 1 autospecială de stingere, SVSU Obrejiţa, Serviciul Salvamont cu 2 atv si Ocolul Silvic Dumitreşti, cu 20 lucrători.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri