0.6 C
București
duminică, 29 ianuarie 2023

Incendiu violent la Moscova. Un mall a fost cuprins de flăcări, după mai multe explozii

Publicat peMall-ul MegaKhimki  din Moscova a luat foc joi noapte, 9 decembrie. Potrivit imaginilor publicate pe rețele sociale, centrul comercial arde pe o suprafață de 17.000 de metri pătrați.

Pompierii au cerut în sprijin avioane de stingere care să acționeze de la înălțime, întrucât nu mai pot lichida uriașul incendiu de la nivelul solului.

Război în Ucraina. Sirenele de război au sunat dis de dimineaţă. Bombardamente năprasnice ale Rusiei
Mai multe filmări au surprins momentul exploziei centrului comercial. Se pare că primele explozii au avut loc la hipermarketul OBI aflat în imediata vecinătate.

Acoperișul mall-ului s-a prăbușit deja. Momentan, nu se cunosc detalii cu privire la eventuale victime sau pierderi de vieți omenești.

Putin vrea să ducă Ucraina în Evul Mediu! „Vom continua să le lovim infrastructura energetică!” Fără curent și apă iarna care abia a început i-ar putea forța pe ucraineni să capituleze!

Potrivit Ministerului Situațiilor de Urgență, suprafața incendiului este de 7.000 de metri pătrați. Agenția Interfax, citând serviciile de urgență, raportează că până la 15.000 de metri pătrați au fost cuprinși de incendii. Canalul de Telegram „112” scrie că zona afectată de incendiu a ajuns deja la 17.000 de metri pătrați.

Serviciul de presă al Ministerului Situațiilor de Urgență a precizat că la stingerea incendiului participă 30 de pompieri și nouă mașini. De asemenea, este planificată implicarea aviației și a pompierilor din Moscova. Incendiul e cotat de autorități la gradul 4 de dificultate, din cinci. Incendiul a avut loc în centrul comercial MEGA Khimki, de pe autostrada Leningrad, din regiunea Moscova.

Serviciile de urgență au declarat pentru TASS că acoperișul s-a prăbușit pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați. RIA Novosti relatează că în magazinul OBI cutiile de vopsea și aerosoli au explodat. Deflagrația, uriașă, a fost filmată.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri