31 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Incident grav la Ambasada Rusiei la București. Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina în gardul reprezentanței diplomatice

Publicat peUn bărbat a murit, miercuri dimineață, după ce a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Autoturismul a luat foc după ce șoferul și-ar fi dat foc imediat după incident.

„În această dimineață, în jurul orei 06.00 a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.
Conducătorul auto este decedat și a fost nevoie de intervenția colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.

Au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a acest eveniment”, a anunțat Poliția Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei și procuroii Parchetului de pe lângă Tribunalul București,

Potrivit unor surse judiciare, din primele cercetări reiese că șoferul, care conducea o mașină cu numere românești ar fi mers cu viteză mică, după care ar fi accelerat brusc și a lovit cu mașina gardul instituției.

După impact, trei jandarmi s-ar fi apropiat de autoturism, iar unul dintre aceștia i-ar fi strigat să părăsească zona. Atunci, bărbatul de la volan și-ar fi dat foc după ce și-ar fi turnat, pe îmbrăcăminte, o substanță inflamabilă.

Anchetatatorii au identificat șoferul, însă, din primele verificări, acesta nu ar fi un activist cunoscut.

Autorul ar fi Bogdan Drăghici, fostul președinte al Asociației TATA, condamnat recent, la 15 ani de detenție într-un dosar de abuz sexual împotriva fiicei sale vitrege.

Acesta a folosit mașina tatălui său, după, în prealabil, a postat pe contul său de Facebook mesajul „Și eu sunt ucrainean”

Știre în curs de actualizare

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri