9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Incident grav pe Aeroportul Otopeni. Un român și-a tăiat venele cu o lamă pe care o ascunsese în gură pe parcursul zborului

Publicat pe


Incident șocant într-o aeronavă Tarom care venea de la Bruxelles. Imediat după aterizarea pe aeroportul Henri Coandă, pasagerii au fost coborâți rapid pe ușa de la coada avionului după ce un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor.

Incidentul șocant s-a petrecut după miezul nopții. Echipajul aeronavei care venea din Belgia a cerut prin turnul de control prezența poliției de frontieră la aterizare pentru că un bărbat era recalcitrant, iar însoțitorii de bord nu au reușit să îl calmeze.

Când au intervenit însă polițiștii de frontieră, adică după ce aeronava a aterizat în siguranță pe aeroport, bărbatul încercase deja să își ia viața, așa că a fost preluat de o ambulanță care era deja pregătită și dus la spital pentru îngrijiri.

În acest timp pasagerii, unii dintre ei șocați de scenele la care fuseseră martori, au fost debarcați pe la ieșirea din spate a avionului.Sursa: stirileprotv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri