13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Incident pe canalul Sulina, după ce două nave s-au ciocnit. Acestea au suferit avarii minore, care nu le-au pus în pericol, iar traficul fluvial nu a fost blocat – FOTO, VIDEO

Publicat pe


Un incident a avut loc, duminică, pe canalul Sulina, după ce două nave s-au ciocnit, acestea suferind avarii minore care nu le-au pus în pericol. De asemenea, navele au plecat singure din zonă şi nu a fost necesară intervenţia remorcherelor.


 

Potrivit autorităţilor, o navă sub pavilion Barbados, naviga de la Galaţi spre Damietta, iar la un moment dat, a intrat în coliziune cu o altă navă sub pavilion Republica Moldova, care naviga în amonte, evenimentul având loc la hectometrul 40 în Bara Sulina. 

Incidentul nu a fost unul grav şi nu a pus în pericol siguranţa navelor. De altfel, acestea au putut pleca singure din zonă şi nu a fost nevoie de intervenţia remorcherelor. 

De asemenea, traficul fluvial se desfăşoară normal.

Autorităţile navale au început verificările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest incident.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa [email protected].Sursa: www.news.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri