17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

Indice de poluare la nivel maxim în capitală, duminică, potrivit platformei aerlive.ro / Șeful Gărzii de Mediu: „Vorbim de un fenomen generalizat”/ „Probabil mâine vom transmite Primăriei Capitalei o sancțiune de 100.000 de lei”

Publicat pe


Platforma de monitorizare a calității aerului, aerlive.ro prezintă duminică, la ora prânzului nivel maxim de poluare în capitală, majoritatea zonelor având un indice între 90 și 100 (poluare foarte ridicată-maximă).

Într-o intervenție la Digi24, Andrei Corlan, Șeful Gărzii Naționale de Mediu a declarat că „Primăria capitalei va fi amendată de Garda Națională de Mediu cu 100.000 de lei pentru neaplicarea măsurilor stabilite. Probabil mâine”, a spus acesta.

Andrei Corlan a menționat în aceeași intervenție că pentru poluarea din București de astăzi cauzele ar fi „traficul, încălzirea rezidențială, pe fondul de calm atmosferic, poluarea este reținută la sol. Este necesar un plan integrat de calitatea aerului , vorbim de un fenomen generalizat, o problemă a întregului oraș. Garda de Mediu este foarte deschisă la dialog, la colaborare, însemnând un plan de măsuri care să fie asumat și care să fie dus la bun sfârșit….Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri